SOŠ ekonomická v Spišskej Novej Vsi

nikussska55
8. nov 2022

Ahojte,ma niekto skúsenosti so SOS ekonomickou v SNV? Dcéra práve vyberá strednú školu,táto ju zaujala veľmi. Lokalitou je to celkom vhodné,ale mám kúsok obavy,všetci sa hrnú iba do Ke. Taktiež by ste mi mohli poradiť,vôbec neviem ako tam funguje internát,žiadny som pri tej škole nenašla.dakujem za postrehy,rady,skusenosti

majada35
11. nov 2022

Áno, syn ju práve konci...opýtam sa ho, ako je to s internatom a dám info

natanael_111
12. nov 2022

@nikussska55 internat je v centre mesta pri hotelovej akademii

ellca123
13. nov 2022

@nikussska55 daj ju do Ke,
v snv tato stredna skola velmi klesla, neodporucam ju
oni dnes beru vsetko a tak klesa standard

silvijaa
14. nov 2022

@nikussska55 na fb si najdite skupinu sos ekonomicka spisska nova ves. Robi sa vela projektov na skole,maju svoju vcelnicu o ktoru sa ziaci staraju. Podla mna dobra skola. Kedysi tam bol internat oproti,teraz je tam fresh. Ja som tam chodila do skoly a vtedy tam bolo dost prisne. Teraz tam beru naozaj vsetky prospechy,ale je pravda,ze tam je aj dost odborov. Maju odbory aj pre "slabsich" ziakov. Kazdy uz nech si vyberie podla vlastneho uvazenia.podlana je to stale dobra skola

nikussska55
autor
14. nov 2022

@majada35 budem vám vďačná,keď sa ho opýtate a vopred ďakujem ako aj vsetkym

majada35
14. nov 2022

@nikussska55 áno, ako píše natanael_111, internát majú na hotelovej akadémii. Čo sa týka školy, skola sa snaži, majú zaujímavé projekty, aktivity a akcie, no, dva roky distančného vzdelávania urobilo paseku. Žiaci poľavili, nabehli pomalým tempom a myslim, že v tomto režime aj doposial idú. Možno že noví prváci opäť naštartujú ako po iné roky, že sa opat zdvihne úroveň. Ťažko sa dožadovať kvalitných vedomosti od študentov, keď fungovali formou Pc a samostudiom. Medzery budú zjavne, kovidove opatrenia majú na tom veľkú zásluhu, no, predpokladám, že to bude rovnake i na iných školách...

majada35
14. nov 2022

Syn akurát chváli, že ráno majú možnosť si v škole kúpiť bagety vo veľmi výhodných cenách 1,30 -1,50€.