Ahojte, prosím, je tu niekto kto rodil v SNV? Podarilo sa Vám mať nadštandard? Neviem si vôbec predstaviť ako to tam je s dostupnosťou izieb, tuším ich majú 11 alebo tak nejak, ale aj tak by ma zaujímalo či je bežné že je aspoň nejaká izba voľná alebo je to takmer stále obsadené. Ďakujem pekne za skúsenosti.
@katie253 za akú dobu sa ti uvoľnila tá VIP? Nemáš prosím nejakú fotku ako to tam vyzeralo?
Hmmm, nemám, ale veľmi pekné, aj sociálne čisté. Bola som prekvapená. Rano som bola prijatá a na obed som bola na VIP.
@katie253 tak to bola celkom rýchlovka 🙂 veľmi dúfam že sa mi tiež poštastí, ideálne aj tak aby tam s nami mohol ostať manžel. Od kamarátok som počúvala samé chvály na SNV, tak snáď to bude aj naša skúsenosť.
Áno, manžel tam bol s nami.
Ja som rodila minuly rok v juli a ked ma prijimali rano o 6, tak mali vsetko plne a mali neskutocny frmol na porodnici. Velmi vela zien prave v ten den rodilo. Dali ma na dvojku ale tiez som hned povedala, ze chcem VIP a bolo mi povedane, ze poobede budu nejake zeny prepustat, ze sa mozno uvolni a tak aj bolo. Poobede som uz bola na vlastnej izbe. Tie izby su ozaj super a pre mna to bol dost luxus popravde 😀
A aj ja som chcela manzela na izbe ale prave vtedy na nasej chybal gauc, takze nemal bohuzial kde ostat.
Takze ono je to dost o stasti kolko zien v tom case rodi, lebo ked ma prepustali, tak tam nebol skoro nikto 🙂
Ja som bola na nadstandarde v snv a neda sa porovnat s nadstandardom v Krompachoch... to iste personal... V Spisskej sa spravaju k zenam ako k dobytku, nedozvonite sa na sestry ... fuj mam velmi zle spomienky... kdezto v Krompachoch je starostlivost a aj soravanie personalu na urovni 👌 A to som zo Spisskej 🙈
Pred dvoma rokmi som tam porodila svoje prvé dieťa. Pôrodná sála tam bola veľmi dobrá. Jednolôžková izba, v ktorej som zostal, bola veľmi priestranná a ostatné izby vyzerali tiež dobre. Druhé dieťa som porodila v Trenčíne pred tromi mesiacmi. Vybavenie pôrodnej sály, ubytovanie a pôrodné asistentky neboli také dobré ako Spišská. Ľutujem, že som si pre svoje druhé dieťa nevybral Spišskú nemocnicu.
Ja keď som bola pred 4 rokmi, tak ma dali najprv na normálnu izbu a keď sa uvoľnila VIP, tak ma presunuli. Vravela som, ze chcem vip, lebo majú myslím aj nadštandard a tam su dve postele, tuším.