Pôrodnica Spišská Nová Ves

27. aug 2024

Ahojte,

Tie ktoré ste tu rodili,alebo sa chystáte, ako funguje registracia? Je vobec potrebna alebo ma zoberu aj bez nej? Ak je potrebna, asi kolko dopredu sa treba zaregistrovat?

Dakujem

simona_11
28. aug 2024

Ak si dobre pamätám tak cca od 36tt sa chodí na kontrolní do nemocnice. Stačí tam zavolať povedať v akom TT ste a oni vás objednajú. Je fajn ísť tam pred pôrodom aspoň viplnite všetky potrebné papiere a nebudú vás s tým obťažovať keď budete v bolestiach rodiť.... Ale samozrejme ak začnete rodiť zoberú vás do akejkoľvek pôrodnice aj bez registrácie ci ako to nazvať. Proste ak keby ste boli na dovolenke v Bratislave a začnete tam rodiť. Zoberú vás všade aj keď na kontrolu by ste chodili do Bardejova.

81anina
28. aug 2024

Žiadna registrácia na poradne som dokonca tehotenstva chodila k môjmu dr. A na pôrod rovno na pôrodnicu v noci o 2.

martin_martina
29. aug 2024

Rodila som 24.8.2024 normálne som prišla zazvonila že mám kontrakcie prišli hneď pre mňa keďze bola sobota a na ambulancii nikto nebol . Žiadnu registráciu nepotrebuješ 😉

autor
29. aug 2024

@martin_martina nevieš ako to je s epiduralkou? Tie predoperacne kde treba vybavit, ci u nich alebo kdekolvek?

81anina
29. aug 2024

Necelých päť rokov dozadu som si vybavovala kvôli epiduralu predoperačné u internistky Drobnej a potom poučenie k epiduralu na are

martin_martina
30. aug 2024

Pýtali sa ma to na poradniach ale ja som nechcela takže neviem ti bližšie k tomu povedať

22adriana22
31. aug 2024

Predoperacne mozes u akehokolvek internistu a poucenie potom tam v nemocnici na ARE. Ja som mala vsetko vybavene a aj tak neprisiel anesteziolog pichnut. A to ho volali na gynekologicke odd od 10 rana do tretej poobede (porod postupoval pomaly) Mozno sa to uz zmenilo, ja som rodila minuly rok v juli.