Ahojte ste tu niektoré žienky ktoré rodili v Krompachoch? Ako to tam vyzerá? Aký sú lekári? Aký máte z tej nemocnici pocit plus aj tie ktoré tam išli cisárskym rezom aký bol prísť a podobne? Ďakujem
@mon1806 ja som rodila v krompachoch..a bolo nas tam "bielych" viac..😂
Rodila som v Krompachoch prirodzene a tiez si neviem vynachváliť aj druhé by som určite išla tam 😊 a bielych nás tam bolo viac 😁
Môžem sa Vás spýtať ako je to tam s izbami? Ci majú aj nadštandard? Keď nie tak obyčajne sú koľko lôžkové? Pripadne ci dieťa môže byť so mnou stále na izbe? Ďakujem 🙂
Ďakujem za odpoveď 🙂 a co sa týka otca pri pôrode a návštevy sú momentálne povolené? Prvé som rodila v SNV v 2019, no momentálne počuť dosť zle ohlasy na SNV tak rozmýšľam ísť do Krompách 🙂
@mon1806 aj ja som rodila v Krompachoch 09/2020 a bolo to super. Úžasny personál, perfektna starostlivosť. Jediný problém je kapacita pôrodnice, nakoľko prerabaju pôvodnú budovu a sú presťahovaní v inej, menšej. V novembri rodim zas a určite pojdem do Krompach. Verím, že sa prw mna nájde miestečko🙂
Krompachy sú úžasné v tom, ze si môžeš vybrať pôrod aký chceš. Je to pôrodnica, ktorá respektuje a uznáva prirodzený pôrod, čo nie je v porodniciach časté.
Ja môžem vo všetkých smeroch len odporúčať🙂
Prosim vas vie niekto po kolkych dnoch v Krompachoch pustaju domov po prirodzenom porode? Dakujem
@moonrose77 ... Keď som bola ja tak to boli 3 celé dni ...deň pôrodu sa nepočíta takže 3 dní a na štvrtý púšťali domov
@nikola1211 dakujem pekne. A kedy ste prosim vas rodili?
@moonrose77 presne pred rokom 8.11.2020 🙂
@nikola1211 dakujem😊
@mon1806 kamaratka tam rodila cisarskym rezom. Bola spokojna s vykonom a starostlivostou. Asi aj preto, ze tam prave vtedy bola jedina biela....