Pôrodnica Krompachy

tinurinu
21. aug 2021

Ahojte, nájdu sa tu mamky ktoré rodili v pôrodnici v Krompachoch? Rozmýšľam nad pôrodom u nich. Celkom ma potešilo že je možné si vybrať polohu pri pôrode, pripraviť pôrodny plán ktorý vraj aj dodrzia. Chcela by som ísť čo najprirodzenejsiou cestou, bez preventívneho nastrihu, tlačenia na brucho, tlačenia na rozkaz. Uvítala by som dotepanie, ozajstný bonding a podporu dojčenia. Aké máte prosím skúsenosti s pôrodom v tejto pôrodnici? Ďakujem za každé info a recenziu

ivetahud
22. aug 2021

@tinurinu Rodila som tam prirodzene 2x v roku 2019 a teraz v apríli. Za mňa super prístup, rodinná atmosféra, skvelý ľudia celý personál. Po pôrode mi hneď synov dali na mňa. Je pravda, že ja som im do toho nekecala a nechala priebeh na nich, keďže nie som lekár. Druhý pôrod bol strašne rýchly, ale pri prvom mi dali možnosť skúsiť rôzne polohy, oni navrhli poskusat, čo mi bude najviac vyhovovať. Deti nie sú na izbách pri matke, ale vraj sa to dá dohodnúť. Nosia ich pravidelne na kojenie.
A pôrodný plán pokiaľ sa dá dodržujú videla som to u jednej mamičky.

nikola1211
2. sep 2021

Ja som rodila v novembri 2020 a splnili všetko z pôrodného plánu žiadny nástrih cvičila som aj s anibalom , rôzne polohy bola som aj na fit lopte v sprche masírovali mi kríze pomáhali ako sa dalo a nechali to tak prirodzene všetko plynúť malú mi hneď priložili nechali dotepat pupočník úplne super bolo všetko ...skvelý personál ... Odporúčam všetkými 10timi

tinurinu
autor
2. sep 2021

@nikola1211 a mohla si mať malú pri sebe na izbe? Funguje tam rooming? 🙂
Ďakujem že si napísala svoju skúsenosť

nikola1211
3. sep 2021

@tinurinu áno mohla som mať malú na izbe 😊