Pôrodnica Krompachy

nikolkaniki88
24. nov 2020

Ahojte , chcem sa opýtať ci má niekto skúsenosť s pôrodnicou v Krompachoch ? Ci ju odporúčate aj vy ? Počujem na ňu samé dobre ohlasy tak sa už pomaly rozhodujem kde budem rodiť keďže na popradskú nemocnicu zas počúvam všetko len to negatívne .

erikaa09
24. nov 2020

Kamoska zo SnV ide do Krompach . Tiez hovori ze super. Cakaju 3 dietatko a jedno mala v SnV a ze zle

amelia000
24. nov 2020

@nikolkaniki88 ahoj, tak isto som tam chcela rodit kvoli dobrym recenziam. Ale uz s kontrakciami ma poslali prec. S vetou chodte inde nemame volne miesto a to som na chodbe rozdychavala kontrakcie a sestricka o mne vedela ale aj tak najprv zobrala 3 zeny na obycajnu kontrolu! Zamna nie.

nikolkaniki88
autor
24. nov 2020

@amelia000 tak toto je zaujímavé no a že tam najlepsi prístup sestričiek 👌🏼

amelia000
24. nov 2020

@nikolkaniki88 odchodila som tam vsetky poradne...rezervovala si vip izbu na cas porodu. No prva otazka aj ked nemali miesto bola ci mam zaplatenu dr...a keby som mala tak co, odrodi ma na chodbe? Ked som tam prisla s kontrakciami tak som ja musela pytat sestricku nech mi urobi zaznam. Dr tam ziadna nebola. Neurobila mi dr ani odhad kolko bude vazit mala. Za celu poradnu som mala 1x sono. Moja babula mala nakoniec 4550g velka ako tulen 😂 samozrejme sme to pri porode nevedeli..rodila som nakoniec v ke a musela som ist akutnym cisarskym lebo som take tuleniatko nevedela vytlacit.

jaass
24. nov 2020

@nikolkaniki88 ja osobne poznám ženy čo tam rodili a vsetky sú maximálne spokojne s prístupom a starostlivosťou 🙂

drobaja
30. nov 2020

@nikolkaniki88 ja môžem len odporúčať. Úžasná a profesionálna starostlivosť pred, počas aj po pôrode. Samotny pôrod bol nádherný a tým, že v Krompachoch sú otvorení všetkým možnostiam, môžeš si sama vybrať, čo Ti vyhovuje. Je tam úžasný personál. Klobúk dole🙂
Momentálne prerabaju pôvodnú budovu, takže sú presťahovaní do menších priestorov a z kapacitneho dôvodu, nemôžu prijať všetky rodičky, nakoľko by ich nemali kam uložiť.
Držím palce a prajem krásny pôrod 😊

bona69
30. nov 2020

No myslím že ak budeš mať zaplatenú vip izbu tak ťa budú obskakovať a budeš ich len chváliť, ja som mala obyčajnú, s ďalšími dvoma zienkami, tak tak to aj vyzeralo. A sestričky, no na ktorú natrafis, ale väčšina bola milá, primárka na mňa pôsobila veľmi prísne a odmerane, no mladá doktorka aj doktor veľmi milí a starali sa

luciador
30. nov 2020

@nikolkaniki88 Personál tam je fakt skvelý, každý je milý, ochotný,doktoriek mladých je tam habadej, niektoré su veľmi veľmi ľudské a zlaté,ale sonograf z roku Pána, čistý šmejd, dopredu aspon mna nikto neupozornil,ze ma dávajú na platenu izbu,v ktorej sa nachádza posteľ,stolik pri posteli a velka telka,spolocne wc a kúpeľňa s ďalšou izbou,za to si pytali 10e za noc, mesiac prešiel a fakturu dodnes nemam,hlavne,ze peniaze pytali hned a o tom,ze slová mojej doktorky,ktorej bezvýhradne doverujem a primarkine slová co sa tyka mojho pôrodu sa úplne rozchadzali,ani nevravím. Ja idem jednoznačne do KE,aj ked to nemam blizko,ale nevadí,ale určite nechcem zažiť to čo pri prvom tu v Krompachoch,ze ma nechajú vytrapit 16 hod. a potom ma budú zase brať na akútnu sekciu,to už veru nie...

bona69
30. nov 2020

@luciador ja som sa trápila 3 dni s odtekajucou plodovou vodou, vysoký m tlakom a gestozou a aj tak akútna sekcia, som šťastná že žijem a aj môj jedine dieťa

scarletka269
2. dec 2020

Ja som bola na konzultácii s primárkou. Za mňa nie. Pani primárka preferuje prirodzený pôrod. Teda žiadna epi, bez zásahu lekárov.. prírodná cesta..mamička sama v tme v izbe.. meditácie.. placenta so sebou domov.. odporúčajú anibal nakoľko nerobia nástrih ale nechajú ťa roztrhnúť.. mamičke pomôžu až keď je už na dne síl,aby si "užila" pôrod a v prípade nutného cisárskeho a problémov rýchly prevoz do SNV. Takže ak niekto toto preferuje tak choďte do toho..sto ľudí sto chutí.. 👌🏼✌️

luciador
2. dec 2020

@scarletka269 Presne tak ako to opisujes,presne tak to tam funguje.

nikson
3. dec 2020

Ja som rodila v Krompachoch pred rokom (prosím, ak niekto vie mená doktorov dajte vedieť, mňa odrodil mladý srandista a na hanbu neviem jeho meno, každopádne super prístup, kopa srandy aj cez brutálnu bolesť) a vôbec neľutujem. Áno, veľa spoluobčaniek, ale nerobilo mi to žiadny problém, zaplatila som si za 10€ na deň izbu len pre seba, maličkú, ale mala som súkromie, nosili mi jedlo (varia výborne), mala som televíziu, paráda. A každý sa tam usmieval. Fakt. Od ženy, ktorá ráno pretierala podlahu, cez každú sestričku až po lekárov. Pred pôrodom som sa mohla vyskákať na fitlopte, s vlastnou hudbou v ušiach. Za mňa super, neviem, ako tam je teraz, ale ak sa zadarí jedného dňa ešte jedno "škvrně", idem tam!

luciador
3. dec 2020

@nikson Ten mladý doktor tam uz nie je, odišiel do KE.

dadush_22
12. dec 2020

@scarletka269 Nechcem tu vyvolávať konflikty ale totálna hlúposť .. primárka odrodi aj s epiduralkou nemá s tým problém .. keďže väčšina žien chce ísť prirodzenou cestou tak na ženy netlačia s nástrihom je to takto ak povieš ak nebude nutný že ho nechceš tak ti ho nespravia ak však bude potrebný urobia ho .. čo sa týka pomoci .. žienky tam sú milé ochotne mne osobne dávali svoje cukríky masírovali kríze podávali poháre s vodou .. manželovi urobili aj svoju kávu dobrovoľne 🙂 po pôrode je to totálny all inclusive všetci sa pekne pozdravia porozprávajú posranduju od upratovaciek až po primárku 🙂 všetky sú tam milí a vychádzajú v ústrety rodicke 🙂 bohužiaľ teraz prerábajú tak majú menej miesta ako v starej pôrodnici inak je to naj top pôrodnica a zo SNV sa rovnať ani nedá SNV je veľmi ďaleko za prístupom Krompach za mňa určite odporúčam rodiť mamičke tam aby sa necítila ako stroj určený na pôrod 🙂

medza
27. dec 2020

@luciador dobrý večer, ako vám dnes vás nechali vytrapit? 🥺 Prečo bola Sekcia?

medza
27. dec 2020

@scarletka269 šak ked nechcete placentu, tak vas hadam nenútili brat ju...

luciador
27. dec 2020

@medza Nepostupujuci pôrod... Zacali s vyvolavackami, bolesti nenormálne...neopisatelne,ani chodiť,ani ležať,ani sedieť,na tom toko monitore som ani vydrzat nevedela 20 min. co take bolesti a po 16 hodinach trápenia, ráno otvorená tusim len na 1 cm,maly mal slabe ozvy tak doktor skonštatoval akútna sekcia-pre mna v tu chvíľu vykúpenie 😔

medza
27. dec 2020

@luciador aha, ale nerozumiem prečo píšete že vás nechali vytrapit. Šak čakali, či sa otvoríte na viac,nie? A keď ste sa neotvorili , tak to "sekli"

erikahudackova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciador
27. jan 2021

@erikahudackova Ach jemine...to sa hrozne číta...😔 No o tom kojeni som sa ja ani nerozpisovala,lebo škoda reči,ziadna pomoc z ich strany nebola...ale ze žiadna...s KE to sa ani nedá porovnať...ale ze vôbec...Nebo a Zem... Máš pravdu,tie mladé doktorky su super,mile,zlate, ochotne,aj ta Ukrajinka je zlatá,ale Buffa-tak ako píšeš,spodina doktor,v decembri som rodila pre negatívnu skúsenosť s Krompachami v KE v Starej nemocnici a to sa ani nedá porovnať, špičkoví doktori, perfektní anestéziológovia,sestričky úžasné a co sa týka kojenia,to bolo niečo pre mňa az neuveriteľné, ako si tam zakladaju,aby všetky ženy kojili,ci po sekcii,ci po normalnom porode,prisli,poradili,no proste TOPKA. Keď Boh dá a do budúcna by sme mali ešte bábätko, jednoznačne smer KE.A ešte podotknem takú maličkosť,ale v KE na operacnom stole vobec neriesili ci mam spiralu na mihalniciach,alebo nejaky make-up,co v Krompachoch ma sestricka tak sprdla,ze okamžite sa odmalovat...A ešte v KR na druhý deň po sekcii sestrička zalovala primarke,ze malo chodim,co v KE absolútne nikto neriesil... keď som chcela ležať,lezala som, keď som chcela chodiť,chodila som... No proste neda sa to porovnať...ani zďaleka...

bibinkamaminka
25. mar 2021

@erikahudackova kedy ste prosím rodili? Mňa odrodil Buffa a tiež nemám dobrú skusenost.

dadush_22
26. mar 2021

@erikahudackova doktor buffa a tá Ukrajinka na nich je najviac sťažnosti doktor buffa nema rad tlste ženy a ženy ktoré si presadzujú svoje mám taký pocit že aj personál ho nemá rád keďže je aký je :'( ku mne bol dobrý a nikdy nemal žiadnu pripomienku chválabohu mňa rodila mladá pani doktorka s ukrajinskou mám ja skúsenosť necitlivý žena ktorá si myslí že sa bude správať k ženám ako na Ukrajine s vojenským prístupom ..

erikahudackova
26. mar 2021

@bibinkamaminka rodila som 1.oktobra 2020, ale v nemocbici som bola uz 5 dni pred tym.

erikahudackova
26. mar 2021

@luciador urcite aj ja budem pri dalsom porode volit kosice, lebo SNV tiez nie je slava.

nikson
27. mar 2021

Buffa je taký starší chlap? Lebo ak áno, tak bol v pôrodnej sále aj keď som rodila ja a vedľa mňa rodila cigánka a bol na ňu hrooooozny, strašne po nej kričal, nech je ticho a tlačí...len som sa v bolestiach modlila, nech nepríde ku mne, lebo to by som sa už úplne zrútila. Chvalabohu neprišiel, ostali pri mne len super ľudia, ktorí mi fakt pomohli. Tak po vašich skúsenostiach, ktoré tu čítam, už by som asi aj ja obišla Krompachy.

luciador
27. mar 2021

@nikson Áno,je to starší chlap,k cigánkam je brutálny,nevie sa k nim správať ako k ľuďom, keďže pracujem s touto komunitou,tak kopec ciganok sa mi na ňho sťažovalo ako sa k nim otrasne spraval pri pôrodoch,kričal na ne a nadaval,jedna mi vravela,ze Buffova dcera mala v minulosti konflikt s ciganom (slo o niečo dosť závažné, myslím,ze o znásilnenie,ak si dobre spomínam) a z toho dôvodu sa on tak ku nim správa...

nikola1211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikola1211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bibusik10
19. mar 2023

@nikson ten tam ešte stále je? Ach, ja som rodila pri nom, ale ku mne bol milý, možno preto, že mám tam známych. Ale k iným sa správal fakt otrasne.