Pôrod v Spišskej Novej Vsi - nadštandardná izba

12. jún 2024

Dobrý večer, viete mi prosím povedať ako je to s nadštandardnými izbami v pôrodnici v SNV? Je realne dostať nadštandard pri ich obsadenosti? Rada by som mala izbu kde so mnou moze ostať aj manžel. Ďakujem za vaše skúsenosti.

lsj54
13. jún 2024

Ahoj ja som rodila v marci a prisla som nad ranom do porodnice a kym prisiel doktor ma pozriet sestricka sa ma sama spytala ze ci chcem nadstandard izbu

autor
13. jún 2024

@lsj54 ďakujem pekne 🙏 ak sa mozem spýtať, aká bola prosím tvoja skúsenosť so snv celkovo? Bola si spokojná? Nevieš náhodou ako dlho si tam nechávajú mamičky po pôrode ak je všetko v poriadku? Je to moj prvý pôrod tak som z toho cela nesvoja že čo a ako bude.

lsj54
13. jún 2024

Mam tam za sebou druhy porod a bola som spokojná... ak je vsetko v poriadku tak cca 3 dni a ides domov ak mate zltacku nechavaju dlhsie ...

simona_11
17. jún 2024

Ničoho sa neboj . Ja som tam rodila 2 krát a všetko super 😊 ja môžem za seba len odporúčať

22adriana22
25. jún 2024

Velmi zavisi aka bude situacia na porodnici. Mna ked prijimali v juli min.roku, tak v ten den rano mali vsetky nadstandardy plne a tak ma dali na dvojku..poobede sa im ale nejake uvolnili, tak ma presunuli. Ked som z porodnice odchadzala, tak boli skoro vsetky nadstandardy prazdne 😊 Takze ono je to viac menej o stasti.
Prepustaju zvacsa az po 72 hodinach od porodu, takze zavisi od toho kedy porodis. Ja som rodila v pondelok vecer a tak ma prepustali az v piatok.