Ahojte,
Sú tu nejake mamičky, ktoré chodili pred pôrodom na poradne do nemocnice v SN? Chcela by som sa spýtať ako to tam prebieha. Čo všetko sledujú na poradni a ako prebieha. Či sa nosí aj moč každú poradňu, pásy, ctg, tlak atď. Prípadne aký bol prístup lekárov. Ďakujem
@rose38 ďakujem.. idem na prvú poradňu a o moči mi nič nespomínali, preto sa pýtam.. len mi dali termín.. merajú aj bábätko (predpokladaná váha)? Ešte prosím ťa nevieš ako to je s partnerom pri pôrode?
áno bábätko mi merali na prvej poradni u nich, zatiaľ čo som mala možnosť sa stretnúť s personálom som spokojná. A čo sa týka partnera pri pôrode, netuším ako to je aktuálne ale pri prvorodenom keď bol so mnou manžel mohol ostať celý čas, mala som nadštandart. Bol tam so mnou od príjmu, až kým ma nepreviezli po pôrode na izbu.
@rose38 a vyšetrovali ťa aj odspodu alebo vždy len ultrazvuk? 🙂
najprv odspodu a hneď aj ultrazvuk robili, bábätko však za každým ultrazvukom namerajú, iba pri tom vstupnom, pozerajú hlavne prietoky a placentu.
@rose38 ďakujem pekne 😊
aktuálne tam chodím na poradne.. vždy natočia CTG záznam, treba si priniesť aj moč a samozrejme merajú aj tlak. V podstate je to klasická poradňa