Dievčatá poraďte prosím dobreho pediatra ktory akceptuje neockovanie, ideálne v hore uvedených okresoch - ďakujem. Mamičky ktoré by mali silnú protiargumentacnu potrebu prosím aby sa zbytočne k otázke nevyjadrovali ak nevedia poradiť, nemám potrebu rozpisovať svoje osobné negatívne skúsenosti po očkovaní ani nijako inak obhajovať svoje rozhodnutie - za pochopenie vopred ďakujem.
@09041986 ja len jednu vec, ktoru lekari nehovoria, a neviem preco....vsetky lieky urcene pre sk trh uvazuju zaockovane deti... na tej baze sa vyrabaju aj atb...ak mas nezaockovane-uz z akehokolvek dovodu, mozu mu lieky nezabrat, a bude potrebovat silnejsie, kt. sa v nasej republike nevyskytuju...aj toto moze byt dovod, preco nechcu zobrat....moze a nemusi...
Vo Svite je jedna kamoška k nej chodí dcéru nema zaočkovanu ani druhu nebude dávať keď sa k nej hlásili tak chcela hneď to nahlasovať ale keď povedali ze regionálny úrad uz maju vybavený bez slova ich vzala
V PO nas pediater akceptuje neockovanie ale sme u neho od narodenia
písala som súkromnú správu
@hiuna18 dobry den, prosim ako sa vola vas pediater, ste z BA? Napiste do spravy ak mozete ☺️ Zhanam noveho pediatra pre syna, tiez ma 3 mesiace.
@dianadk2022 dobrý deň, niesom z ba tak Vám bohužiaľ neviem poradiť. Držím palce aby ste si našli rozumného 😉
@09041986 dobrý pediater nezaockovane dieťa nezoberie. Veľa zdaru, keď si sa tak rozhodla aj spolu so všetkými nasledkami.