Dobry den, rada by som sa opytala na Vase skusenosti, odporucania u nej v ambulancii...vobec ju nepoznam a mala by to byt nasa pediatricka od buduceho mesiaca...velmi by mi pomohli Vase skusenosti, referencie...vopred Dakujem!
@petra889 dakujem...ja ju vobec nepoznam a mali by sme od oktobra k nej chodit, preto som sa pytala na nu...v podstate sa pripravujem aj na situaciu, ze tam mozno neostaneme, ale najst v SNV pediatra, ktory je tzv."rodinny lekar" ochotny pomoct, vysetrit aj mimo pracovnej doby, bude asi tazke...
@marikakv ja chodim s detmi a som spokojná, chodila som tam aj ja ako dieťa… je oravda že od kovidu je občas mimo ale ako odbornička je naozaj dobrá… a nestalo sa nikdy aby mi dieťa nevyšetrila dokonca aj ked sme kovid mali nas vyšetrila po ordinačných hodinách
@veronika_alex dakujem, ze si sa podelila s Tvojou skusenostou. Uvidim po osobnom kontakte, ako bude..., ci budeme spokojni...
@marikakv chodia tam obe naše deti...a vždy milý prístup...vyšetrila aj počas corony, na objednávku..dcéra má problém s obličkou a nikdy nás neodmietla...páči sa mi, že nepredpisuje ATB hala bála ..ale spraví crp...my sme spokojní
@lucynka258 dakujem 🙂 za Tvoju skusenost, s ktorou si sa podelila. Tesi ma, ze nepatri k tym lekarom podla toho, co pises, ktori hned predpisuju ATB, s tym ani ja sa nestotoznujem. Nemas skusenost mimo ordinacnych hodin s nou? Ci je mozne s nou konzultovat zdravotny stav? Ak nahodou nieco nahle "vyskoci" ako byva u deti...a tiez co sa tyka poplatkov, asi sa plati za odbery, potvrdenia a pod.?
@marikakv na mail odpíše aj o 22hej večer, dokonca aj cez vikend a dovolenku mi neraz odpísala… za odbery som nikdy nič neplatila a za potvrdenia napr do škôlky som platila 2€ ale to sa platí asi všade
@veronika_alex dakujem😉
@marikakv no niekedy bola veľmi milá aj všetko od kedy bola corona ako by jej preplo všetko len cez okienko veľmi nechcela púšťať pacientov ani dnu len medzi dvermi vyšetrovala, môj osobný názor že nemusím ja som rada ze mi moje deti ani nezobrala.. stačí keď tam musím ísť keď zastupuje moju doktorku