Ahojte baby, chcela by som sa opytat aku mate skusenost, ak ste pacientkami pani doktorky Habasovej, konkretne aku mate skusenost s vypisanim PN kvoli nevolnostiam v tehotenstve ? Pracujem s ludmi a zaockovat som sa nestihla pred otehotnenim.
Dakujem za vase odpovede
@dianka_8 ja som od nej odišla. S papiermi problém nikdy nebol v tomto sú zlaté ako sestrička i ona. Odišla som od nej, pretože vždy som mala ,, negatívne,, stery a pritom veľké problémy. Nový lekár to podchytil a začína to byť v poriadku.
@chelsey987 akeho mate teraz ?
Som s ňou spokojná 😊
@dianka_8 MUDr. Pavláčika v Levoči. Je to nás nemocničný lekár. Ako bývali primár má veľa skúseností a vie poradiť a ochotne pomôcť.
@chelsey987 ja. Som. Od neho odišla (pavlacika) mala som mať dievča výbava nakupena porodila som chlapca robil mi až bolestivé vyšetrenia kedy som začala krvácať ako zamna nikdy viac teraz chodím k habasovej od prvého pôrodu a maximálna spokojnosť zo všetkým 🙂
@dianka_8 ja som od nej odišla aj s kamoškou .veľmi sme zvažovali sťažnosť za zanedbanie starostlivosti.. mne ako tehotnej absolutne nepomohla..zvracala som celých 9 mesiacov a jej rada? Skúste si googlit či by vám mohlo pomôcť...alebo " ešte vám to zvracanie bude chýbať". Totálna neschopnosť a fušerina z jej strany. Po šestonedelí vyšetrenie také,že to má mohli na vrátnici pozrieť. A bolo by to to isté..za celý čas má pri preventíve ani raz neposlala na ultrazvuk prsníkov a ani kamošku a viete ako dopadla kamarátka pri zmene gynekologa? Nález na oboch prsníkoch a operácia...mne predpísala zlú antikoncepciu, čo môj stav len zhoršil po tehu...od nej nohy na plecia a dovidenia nech si vyšetruje cigánky, ktorým možno stačí takáto starostlivosť..otrasná žena..
@dianka_8 žiadny problém bola som tehu a pracovala som v rizikovej skupine c3. Poprosila som ju o lístok aby mi obmedzili niektoré práce v rámci zamestnania napísala úplne v pohode ze som tehu a ze je potrebné obmedziť tieto prostredia