Detský ortopéd na prvú kontrolu kĺbov - Spišská Nová Ves

simona_11
15. júl 2021

Prosím poraďte mi ortopéda v SNV ku ktorému môžeme ísť z bábätkom na kontrolu kĺbov a hlavne aby sa pri ňom nečakalo dlho. Ďakujem.

merrysa
15. júl 2021

@simona_11 ahoj, my sme zo SN ale na klbiky sme chodili do PP k dr. Varholikovi. V sn sme sa nejak nikam nevedeli dovolat a objednať sa. Boli sme tam dokopy 3x, stale s odstupom 6 tyzdnov. Neviem ci som pomohla 🙂 pan dr aj sestricky su tam super, teda aspon my sme boli spokojni 🙂

simona_11
autor
15. júl 2021

@merrysa ďakujem

sonka26
15. júl 2021

@simona_11 Za mňa určite dr. Hořák, za detskou poliklinikou. Netreba sa objednávať, lebo detičky berú prednostne. Len si pozrite, ako robí, lebo jedeň deň v týždni nerobí, myslím, že utorok.

zuzanka419
15. júl 2021

@simona_11 aj zamňa Dr. Hořák, detičky berie prednostne, nečaká sa a je to skvelý odborník. Sestrička tiež milá a ochotná.

bazalka1
18. júl 2021

@simona_11 za mna dr Fabian 👌 zavolas, a sestricka ta objedna na cas. Vacsinou poobede davaju male deticky, zamna velka spokojnost aj s nim, aj so sestrickou.

mima173
20. júl 2021

@simona_11 Dr. Hořak, nemusíš volať. Stačí prist detičky do 1 roka berie prednostne bez objednania

simona_11
autor
26. júl 2021

@mima173
@zuzanka419
@sonka26
Baby dá sa dostať k nemu aj z kočíkom? Je tam dobrý prístup?

mima173
26. júl 2021

@simona_11 je na prízemí čiže áno ale na dverách ma napísané vstup bez kočíka lebo ma malu čakáreň 😂

sonka26
26. júl 2021

@simona_11 tak ako píše @mima173. Ale myslím, že sa nič nestane, ak tam na tú chvíľu bude kočiar. My sme síce boli autom, takže malá bola vo vajíčku, no ani sme ju poriadne nestihli položiť na pult a sestrička nás už volala dnu.
S prvým synom sme boli u dr. Fabiana, ale za mňa naozaj lepšie dr. Hořák. Mne osobne to nevyhovovalo, že objednávajú deti okolo obeda u dr. Fabiana.