Ahojte mamky
Prosím Vás pekne, od akého veku je vhodná návšteva alex parku? Náš drobec ma 17mesiacov a veľmi rad všade lezie, tak mi napadlo, ze by som ho vzala no neviem, či ho vôbec pustia a či tam je niečo zaujímavé aj pre takých krpcov.
Dakujem krasne za info🙂
Môžem ti odporučiť aj v Prešove fundiland moja dcérka ma 15 mesiacov a boli sme tam minulú nedeľu je to tam super oddelené pre malé deti vyhrali sme sa dve hodinky aj cenovo je to super 3,90 na hodinu a každá začatá hodina 1,90€ neviem si to vynachváliť určite tam pôjdeme znovu možno aj hneď zajtra ☺️
@nikola1211 jej, supeeer! Dakujem pekne za typ😉O tom som ešte nepočula, takže určite vyskúšame aj my, len náš krpec je total anticestovne dieta, tak zatial musime hladat aktivitky v okolí 😀
@drobaja chápem dnes asi pôjdeme pozrieť do toho Alex parku tak som zvedavá aj ja že ako to tam bude ☺️
No keď môžem porovnať teraz ten Alex park a Prešov fundiland pre také malé deti ako máme tak určite vyhráva Prešov fundiland za tú istú cenu sme mali nápoje 4 ľudia pričom tu v Alex parku len dvaja a aj vstup bol lacnejší v Prešove aj viac veci pre také malé detičky ☺️
@nikola1211 ďakujem pekne za info 😉určite vyskúšame aj ten Prešov!
@drobaja kľudne môžeš, majú tam vyhradené miesto aj pre menšie deti. Myslím že sa zabavíte obaja 👍