Nájde sa slobodná mamička na spoločné bývanie v Španielsku?

sonyap111
18. okt 2024

Rozmyslam sa prestahovat do soanielska aj s 11 rocnym synom, neviem presne na kolko ci rok, dva viac
Rada by som nasla niekoho kto by tiez rad isiel a spolu by sme to zrealizovali

princeznaayla
18. okt 2024

ahoj musi byt iba spanielsko??

martinmmartin
18. okt 2024

Cele spanielsko sa snazi dostat do nemecka a ty chces ist do spanielska? Dobre to mas rozmyslene? Budes mat obrovsku konkurenciu armady marokancov co budu ochotny ist at na kost - s tym chces ako bojovat na trhu?

danica2711
18. okt 2024

@sonyap111 a ty tam máš zabezpečené zamestnanie, ubytovanie, školu pre dieťa a všetky potrebné záležitosti? Asi nie, keď píšeš Španielsko a nie konkrétne miesto. Hovoríš po španielsky? Ak len na niečo z tohoto odpovieš NIE, tak si neviem predstaviť dobrodruha, ktorý by s tebou do toho išiel

melanta
19. okt 2024

Kam do Španielska? Syn vie španielsky alebo anglický tak, aby mohol chodiť do školy s vyučovacím jazykom španielčina alebo angličtina? Ty máš vysokú úroveň španielčiny a prax v profesii, o ktorú majú v Španielsku záujem? Prípadne tam máš ponuku na prácu v korporáte na pozícii, kde postačia základy španielčiny a potrebuješ iba C1 z angličtiny?

sonyap111
autor
19. okt 2024

Syn vie anglicky, ja nepotrebujem pracu tam, pracujem v IT a mozem robit od tial

sonyap111
autor
19. okt 2024

@princeznaayla co mas na mysli? Som otvorena vsetkemu 😊

princeznaayla
20. okt 2024

@sonyap111 mozem spravu*??

sonyap111
autor
21. okt 2024

@princeznaayla jasne , ja neviem ako to mam spravit, nejde sami dostat do sprav

melanta
21. okt 2024

@sonyap111 v IT pracuješ ako szčo? Alebo ako zamestnanec. Ak ako zamestnanec, máš povolenie od zamestnávateľa prácu vykonávať mimo SR? Pretože to potrebuješ. Ale to určite vieš a to povolenie určite máš, ak toto riešiš. Rovnako tak predpokladám máš vyriešené zdravotníctvo a školstvo. A predpokladám, že máš vybranú lokalitu, ktorú si si dôkladne osobne prešla, aby si videla, kam pôjdeš a kam vezmeš dieťa. Určite je lokalita, kam máš viac priamych letov týždenne, aby si vedela byť flexibilná, ak by bolo potrebné letieť na SR.Tak už len prezistiť školy, kam syna vezmú, prenajať si byt a môžeš ísť. My máme v Španielsku apartmán, síce na ostrovoch, ale máme Španielsko veľmi radi.