Aku farbu pokozky maju deti narodene v spanielsku a aku farbu maju romske deti ked sa narodia? Su od malicka tmave?
hádam podľa pokožky rodičov
Tu sa pripnem. To bude zaujímavé čítanie?
Prečo práve deti narodené v Španielsku? Tam žijú ľudia len jednej farby pokožky?
@1botka27 nevieš, čie dieťa čakáš?
... a čo, čakáš dieťa s rómom a hanbíš to priznať, tak chceš povedať, že so španielom? ... keby aj farba pleti sedela, mentálny rozdiel by bol markantný.
@1botka27
Ty si videla niekedy nejameho spaniela ? Ci len speedyho gonzaleza v telke ? Sorry fakt nechcem byt hrubá, ale uplna ma ta otazka zarazila.
Dbajte na kvalitne vzdelavanie a rozvoj svojich deti. Nech sa potom nemusite bat, ze sa budu pytat taketo otazky.
Hrôza.
@1botka27 eh. Zvláštne položená otázka, každopádne; vo všeobecnosti sa deti s hnedou a tmavsou pokožkou rodia svetlejšie. Časom pokožka spravidla postupne stmavne. Prvé zmeny pozorovať niekde do roka, finálne však odtieň môžme považovať za stabilný až niekedy okolo 20 rokov. Postupne sa dospievanim mení, vyvyja. Tak ako všetko ostatné. Výnimkou môžu byť jedinci ktorí sú buď úplne svetlý (blízko k albincom) alebo veľmi tmavý, tam zmeny pozorovať prakticky nemozno. Ono je to úplne rovnaké ako modrooky novorodec postupne zmení farbu očí na povedzme hnedú.
@dzulli1980 omg tato asociacia ma vobec nenapadla 😂😂😂
Asi tmavšie bude cernosske ale aj to nie vždy a Španieli a rómovia sú rovnakej pleti nie je to jedno či biele alebo iné všetky sú krásne
@1botka27 Vieš o tom, že dieťa má farbu pokožky po rodičoch a nie po meste, kde sa narodí? ČIže ak sa dieťa dvoch Keňanov narodí na Aljaške, bude mať tmavú pokožku. Vedela si? Zaujímavé, ja viem..
🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Ešte dodám, či Španiel alebo róm nehrá rolu. Pigment nefunguje v závislosti od etnika. Čo Španielom nahráva a pridáva co do tmavšieho tonu pokožky je, že sú značnu cast roka vystavený slnečnému počasiu. Áno, aj tmavý ľudia sa opalia 😏
Ze narodenych v Spanielsku XD Myslis hispancov/latino?
Lebo zalezi od typu rodicov, nie kde sa narodi. Alebo zeby ked pojdem do Spanielska, tak ma posadne Spanielsky duch a ja, biela jak stena,
automaticky porodim tmave dieta? XD
No ty hlavne nemaj žiadne deti 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ináč, ešte som si spomenula na jedného týpka z nejakej už neviem akej reality šou, snáď 15 rokov dozadu, alebo aj viac. Mal prezývku Desperado a navymýšľal si o sebe kopu klamstiev, jedno z nich bolo, že on nie je Róm, ale Španiel a jeho rómska matka ho adoptovala. 😂
Kocky, podla jej januarovej diskusie teraz asi porodila a rozmysla....
@dzulli1980 tiez myslim, ze to tak bude 🙂
@amelia89 tak ale fakt si neuvedomuju, ze tak ako je normalne vidiet potomka de moriscos tak je normalne vodiet aj ludi co maju keltskych predkov a co ja viem akych vsak na peninsule sa ich tam premlelo na mraky a ked este do toho ti pride cinanka a povie ti ze ona je narodena volakde v granade a je to cistokrvna spanielka tak to takymto ludom uplne zrutis ich schemy 🤦🏽♀️🤦🏽♀️😅😅😅
Baby, ono to vyznieva ako čudne položená otázka, ale aj za seba a každého koho poznám kto ma biracial dieťa je človek zvedavý ako veľmi sa jeho vzhľad zmení. Lebo možnosti v v takejto kombinácii mnoho. Či vlasy ostanú rovné, svetle alebo stmavnu a budú kučeravé, stmavne pokožka alebo prevazi "svetlejší gen", rovnako oči. Moja dcéra sa narodila s pokožkou svetlejsou ako moja a rovnými vlasmi. Rok neskôr z nej bol úplne iný človek 💁🏼♀️
Fakt možno nešťastne položená otázka, ale v zásade nie neobvyklá.
@prasiatko30 no podla mna keby im moja modrooka svagrina s blond vlasmi povedala ze je spanielka tak by asi zoskratovali…
@haley7897 spanielsko-sk dieta nie je bi-racial - to ako keby si sa pytala akej pokozky bude tvoje dieta ked budes mat dieta s finom alebo francuzom
@prasiatko30 to bol príklad z môjho života a okolia. Nikde netvrdím,, že Španieli sú iná rasa.
V prípade, že sa jedná o Španiela ktorý má tmavú pleť rovnako platí co som písala. A rovnako u Rómov ktorý majú tmavú pokožku. Je pravdepodobne, že dieťa sa narodí výrazne svetlejšie a pigment sa postupne "vyvynie". Mimochodom ani Rómovia niesu ina rasa...
@1botka27 je úplne irelevantné, či sa dieťa narodí v Chminianskych Jakubovanoch, v Malage alebo bars aj v Ulanbatare. Dôležité je, akú genetiku majú rodičia. Následne sa to pekne pomiesa (na biológii ste sa určite učili o mnichovi Mendelovi a jeho pokusoch na hrachu) a dieťa bude mať výslednú farbu pokožky na základe genetických zákonov (náročná veda, takže zjednodušene, veľa možností tam je, ale sú determinovane genetikou rodičov). Skôr by ma zaujímalo, prečo Ti napadla táto veľmi špecifická otázka?
@1botka27 what?😂😂😂😂😂😂 co ma spanielsko spolocne s romami? a aku farbu pokozky by asi tak mali mať?