Prosím Vás žienky...Mám jednu otázočku...Bola som na interupcií 14.9. zo zdravotných dôvodov...18.10 sa mi robil test na HCG z moču a bol ešte pozitívny...HCG sa zvykne držať dlhšie...26.10.Bol už úplne negatívny...Včera 12.11.som bola na gynekológií a kvôli pobolievaniu v podbrušku mi spravili HCG a bolo zvýšené...Môže sa stať, že to je z cysty, ktorú mám na pravom vaječníku v priemere 4cm? Alebo ešte z predošlého tehotenstva sa to drží? Hádam to nebude znova tehotenstvo 😔 Bo kašlem aj zdravotné problémy a ani za svet to nedám preč...Doktor robí v utorok, takže tam pôjdem, ale som zvedavá, či mal niekto takúto skúsenosť
@e1i no mohlo by byť práveže 😏 takže kvôli cyste to nemôže byť?
@maznacik25 a to sa nijako nechrániš? To nebude ani z cysty a ani z predosleho tehu.
@maznacik25 nema byt preco kvoli cyste
@miskamicha brala som antikoncepciu...Zakázali mi ju, lebo som mala po tom pečeňové testy zvýšené...
@maznacik25 tak existuje predsa pharmatex alebo uz ked kondom 🙂 neber to v zlom,ale ak nesmies otehotniet zo zdr.dovodov tak sa predsa chranim 🙂 ak je to nove tehu tak o cca 8-9 mes moze byt na svete
@miskamicha čo je to ten pharmatex? Kondóm tiež nie, lebo mám alergiu na to...
@maznacik25 vygugli si a prestuduj je na nete kopa info 🙂 tak vies...ak sa nijako nechranis co cakas,ze otehotniet nemozes? ;) taktiež prerusovany styk nie je uplne naj ochrana. Dufam,ze sa rozhodnes spravneba ak aj si tehotna znovu,nech je vsetko v poriadku!
@miskamicha ak to bude tehotenstvo, preč by som to nedala na 100% a zdr.problémy by ma nezaujímali...Radšej preležím celé tehotenstvo...
@maznacik25 ak si deticky zelas a je to tehu tak verim,ze bude vsetko okej. Ja som 34tt a skoro cele tehu preležane..u mna vymodlene dieta a ak sa narodi mozno prve aj posledne 🙂 drz sa!
@miskamicha gratulujem 😊 Ja mám 2 deti, ale prijala by som v pohode tretie...Len som mala zašívanú maternicu, tak je to riziko...Hlavne nech Ti všetko v pohode prebehne a bezbolestne 🙂 Držím palce
A preco si tak nerozmyslala uz ked si podstupovala tu prvu interupciu v septembri?
@alzbeta311 rana v maternici je ešte čerstvá...
@viestta chcela som poradiť a nie čítať blbé komenty 🙂
@maznacik25 ahoj, neporadim, ale vnutromaternicove telieska sa po sekcii a teda aj po zasivanej maternici neodporucaju, farmatex tiez nie je 100 percentny a ma sa pouzivat s inou metodou, napr. kondomom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@maznacik25 z predošlého tehotenstva uz isto nie. Ja by som tipla nové. Ak vies ze by mohlo byť. Tiez mam cystu a testy negatívne. Minulý mesiac som mala mmt a asi 2 týždne trvalo kym bol úplne negatívny test