Ahojte, už druhý den mám zvýšenú teplotu do 37,2 ( nezvyšuje sa je stále taká istá , ani sa necítim žeby na mňa niečo liezlo iba citim že mam buď návaly tepla alebo mi je zima , preto som sa rozhodla si odmerať teplotu ) a zajtra by som mala dostať menzes ... pohlavný styk som mala počas ovulácie, môže to byť príznak tehotenstva alebo je to PMS ? Nikdy som zvýšenú teplotu nemala pred menzesom, dokonca ju ani nemávam keď som chorá , preto som z toho teraz prekvapená .
ahoj, bol to tvoj taký nečakaný príznak ? Lebo si čítam akurát, že veľa žien to tak malo... mňa to prekvapuje iba preto, že necítim sa chorá alebo žeby na mňa niečo liezlo iba citim že mi je teplo alebo zima a pred menzesom som nikdy nemala teplotu .
Ano presne taku som mala aai 2 týždne a strasna zima mi bola... A mam možno stále, ale uz si nemeriam teplotu 😇
@aneta129 mne je raz zima a inokedy citim že priam horím ako mi je teplo... nikdy to nemám pred menzesom tak preto som z toho nesvoja...
Áno to bol prvý nečakaný príznak. Tiež som sa necítila vôbec chorá len som mala zvýšenú teplotu 🙂
Ja som tiez mala ako priznak prveho mojho tehu zvysenu teplotu. Citila som sa tiez strasne unavena, nervozna, myslela som si, ze na mna nieco lezie. A nakoniec bolo z toho babo.
@katie25 ja unavená ani nie sol len tá teplota 😳
Viem že už ubehlo veľa času ale ako to dopadlo ? Lebo presne teraz toto pociťujem ja som 10dpo a dnes ani sa to nedá nazvať teplota 37 no nič mi nieje vôbec normálne fungujem tiež sa snažíme o babo tak som z toho taká nervózna pred dvoma dňami má kĺby bolelo a tiež Jak pod psa som sa cítila 😀
@nikol114 Ahoj ako si dopadla ked sa mozem spytat? Ja tiez to iste mam neuveriteľnú zimnicu a bolia ma strašne nohy a chrbát .. Ja sa cítim ako chorá tak neviem ..test si robit nechcem...do M S mi chyba 9 dni
@elizabetkamelissa ahoj, jasne že sa mozes opýtať ;) dopadla som nijako ani chorá ani tehotná 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja som tiež mala pri prvom tehotenstve mierne zvýšenú teplotu asi týždeň 🙂