Ahojte.Uz jedno babatko doma mam.. 🙂 Take dvojrocne..S manzelom sa snazime o babatko.Menstruaciu som mala naposledy 5.11. a v sobotu,alebo nedelu by som mala dostat svoje dni..robila som si vcera test rapiclear,ale vysiel negativny..od vcera mam zvysenu teplotu..No chora som neni..ako som to mala aj pri malom.. 😀 ked som bola tehotna..aky je vas nazor?mozem byt,alebo som neni tehotna?je to iba taka prozaicka otazka 😀 takze cisto polemizujeme 😉 kedze sa to prejavi az vtedy ked pridu..alebo nie 😀
:D no pekne..a ty si si merala bazalnu,alebo normalne teplotu?lebo ja normalne :D a tak som to mala aj predtym 🙂 inak som citala,ze niektorym neukazalo na teste aj po dvoch tyzdnoch meskania.. :/ neviem cim to je 😒
Ak si mala 5.11. tak ti ešte nemôže tehotenský test ukázať pozitivitu. Musíš ešte počkať. Veď sobota a aj nedeľa ešte len bude. Zvýšená T môže byť prejavom začiatočnej tehotnosti, ale test si urob neskôr.
cerez dakujem 🙂 ked ja sa uz neviem dockat 😀 co myslis..kedy by som si mohla spravit test?
to potom nieco znamena 😀 no ja cakam do soboty..rano hned skusam..a test si si teraz neskusala robit?
Tak to doufám 🙂 teď jsem jsi test nedělala, když MS nedorazi ani zítra tak budu testovat a možná půjdu na krev v pátek.
rea no co testovala? 😀 ja mam stale teplotu..hlava ma bolela ako kona..dala somsi dva paraleny..tak bolest tuk tuk presla..uz sa neviem dockat soboty.. 😝
😒 dokelu..ked mas zvysenu teplotu a meska ti..tak si mozes byt viac,ako ista..ked som bola tehotna s malym,tak uz pred zaciatkom menstruacie mi ukazalo na teste,ze som tehotna..teraz nic..ale moze to byt aj posunutou ovulaciou 😖 tak len cakat 😒 nechcem preto robit test skor,ako ked mi ma prist menstruacia..bud pride mrcha...alebo dufam,ze test mi uz ukaze..
inak som si vsimla,ze jebaciky co som mala, zmyzli a mam peknu plet 🙂
☹ jaj rea moja..dnes mi prisiel MS.. ☹ tak som dufala a nist..tak snazime dalej..cez plodne dni bude moj muz zmasilneny 😀 dobrovolne nasilu..daj vediet co ty..jaaaaj moja no drzim palceky
☹ to mi je luto..ale tak mi sa snazime prvy mesiac..vedu z toho nerobim 😉 chcela som sice aby boli deticky augustove,ale ten hore si to zariadil trodku inak 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@asimama ahoj 🙂 ja jsem ve stejne situaci jako ty, s tím že ja jeste nemám deti a MS jsem mela dostať dnes, ale zatim se nedostavila. Takže cekam...testy zatim taky negativni, teplota taky zvýšená... Držím palecky at ti to vyjde 😉