Zvýšená teplota a negatívny test. Som tehotná?

asimama
27. nov 2013

Ahojte.Uz jedno babatko doma mam.. 🙂 Take dvojrocne..S manzelom sa snazime o babatko.Menstruaciu som mala naposledy 5.11. a v sobotu,alebo nedelu by som mala dostat svoje dni..robila som si vcera test rapiclear,ale vysiel negativny..od vcera mam zvysenu teplotu..No chora som neni..ako som to mala aj pri malom.. 😀 ked som bola tehotna..aky je vas nazor?mozem byt,alebo som neni tehotna?je to iba taka prozaicka otazka 😀 takze cisto polemizujeme 😉 kedze sa to prejavi az vtedy ked pridu..alebo nie 😀

rea25
27. nov 2013

@asimama ahoj 🙂 ja jsem ve stejne situaci jako ty, s tím že ja jeste nemám deti a MS jsem mela dostať dnes, ale zatim se nedostavila. Takže cekam...testy zatim taky negativni, teplota taky zvýšená... Držím palecky at ti to vyjde 😉

asimama
autor
27. nov 2013

:D no pekne..a ty si si merala bazalnu,alebo normalne teplotu?lebo ja normalne :D a tak som to mala aj predtym 🙂 inak som citala,ze niektorym neukazalo na teste aj po dvoch tyzdnoch meskania.. :/ neviem cim to je 😒

cerez
27. nov 2013

Ak si mala 5.11. tak ti ešte nemôže tehotenský test ukázať pozitivitu. Musíš ešte počkať. Veď sobota a aj nedeľa ešte len bude. Zvýšená T môže byť prejavom začiatočnej tehotnosti, ale test si urob neskôr.

asimama
autor
27. nov 2013

cerez dakujem 🙂 ked ja sa uz neviem dockat 😀 co myslis..kedy by som si mohla spravit test?

rea25
27. nov 2013

@asimama já jsem jsi BT neměřila, jenom pozoruji zvysenout teplotu již asi 6-7dni... MS dnes nedorazila, tak doufám že už ani nedorazi 😉

asimama
autor
27. nov 2013

to potom nieco znamena 😀 no ja cakam do soboty..rano hned skusam..a test si si teraz neskusala robit?

rea25
27. nov 2013

Tak to doufám 🙂 teď jsem jsi test nedělala, když MS nedorazi ani zítra tak budu testovat a možná půjdu na krev v pátek.

asimama
autor
28. nov 2013

rea no co testovala? 😀 ja mam stale teplotu..hlava ma bolela ako kona..dala somsi dva paraleny..tak bolest tuk tuk presla..uz sa neviem dockat soboty.. 😝

rea25
28. nov 2013

@asimama ano, rano jsem jsi udělala test s citlivostí 25 (jinej jsem neměla), ale byl negativní, ms stále nikde, teplota pořád zvýšená, tak mi asi nezůstává nic jiného než čekat dál... 😒

asimama
autor
28. nov 2013

😒 dokelu..ked mas zvysenu teplotu a meska ti..tak si mozes byt viac,ako ista..ked som bola tehotna s malym,tak uz pred zaciatkom menstruacie mi ukazalo na teste,ze som tehotna..teraz nic..ale moze to byt aj posunutou ovulaciou 😖 tak len cakat 😒 nechcem preto robit test skor,ako ked mi ma prist menstruacia..bud pride mrcha...alebo dufam,ze test mi uz ukaze..

asimama
autor
28. nov 2013

inak som si vsimla,ze jebaciky co som mala, zmyzli a mam peknu plet 🙂

rea25
29. nov 2013

@asimama Ahoj, tak dnes na oběd jsem měla růžový vytok, bolest jako u MS 😒 tak se to asi rozjede.... Mužem se dál snažit... Doufám, že to aspoň tobě vyjde 😉 hodně štěstí a dej pak vědět ja jsi dopadla.

asimama
autor
29. nov 2013

☹ jaj rea moja..dnes mi prisiel MS.. ☹ tak som dufala a nist..tak snazime dalej..cez plodne dni bude moj muz zmasilneny 😀 dobrovolne nasilu..daj vediet co ty..jaaaaj moja no drzim palceky

rea25
30. nov 2013

@asimama tak se to rozjelo včera odpoledne... Takže taky nic... Snad příště 🙂

asimama
autor
30. nov 2013

☹ to mi je luto..ale tak mi sa snazime prvy mesiac..vedu z toho nerobim 😉 chcela som sice aby boli deticky augustove,ale ten hore si to zariadil trodku inak 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre