Zvýšená telesná teplota od 18dc

lennyka17
21. apr 2020

Prajem pekný deň žienky 🙂 Chcem sa Vás, len spýtať.. Mam pravidelný cyklus, 28 dní. Na 14DC prebehla ovulácia (a naša veľká snaha :D) a od 19DC mam stále zvýšenú telesnú teplotu cca 37-37,2. Chorá určite nie som... Máte s tým niekto skúsenosti, či ste mali takýto príznak v začiatkoch tehotenstva, poprípade máva takto niektorá z Vás teplotu ako súčasť PMS? Ďakujem 😊

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lennyka17
autor
21. apr 2020

@sandra151 tak už zrejme aj ja 😂 nejak sa mi v poslednej dobe mení pms..

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lennyka17
autor
21. apr 2020

@sandra151 je to možné. Odkedy mi v decembri robili laparku a nasli endometriozu 4 stupňa dávam si na seba viac pozor, nechcem prísť aj o ten jeden vaječník čo mám 🙂

kiki68
21. apr 2020

Ja ano, cely cas do 7tt taka teplota, potom to svihlo na 38,9 , na pohotovosti dali dole infuzkami. Vyzera ze telo chcelo to male zlikvidovat. Teraz 30tt , takze s dobrym koncom

lennyka17
autor
21. apr 2020

@kiki68 gratulujem teda 🙂 už len to dobojovať dokonca ♥

kiki68
21. apr 2020

@lennyka17 u nas uz ano, inak teraz checkujem a ziadne teploty. Po 12tt mi totalne toto vymizlo. Moja teta to mala tiez takto. Ci to mame v rodine teda???

lennyka17
autor
21. apr 2020

@kiki68 mamina mala zvýšenú keď čakala mňa, ale nechcem sa zbytočne radovať.. Inak takto ako pms priznak nikto. Som výnimočná 😂

c_est_la_vie
21. apr 2020

@lennyka17 mne normalne pozvolnejsie rastol graf ( 1 den po ovu o 0,2, po cca 3 dnich opat o 0,2 a na 6 dpo sa ustalila na 36,9.
Pri otrhotneni som mala graf strmsi, 2dpo 36,9. Ale je to individualne 🙂

lennyka17
autor
23. apr 2020

U mňa to vyzerá na tehotenstvo, uz sa rysuje druhá čiarka slabšia na teste... Už len vydržať nech silnie a silnie 😍♥️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre