Zvláštne pocity na 32. deň cyklu

barbora000
28. okt 2018

Ahojte, chcela by som sa spýtať či je to možné..
Menštruáciu dostávam zväčša na 31-vý deň. Dnes je to 32-hý. Možno to zvyčajne len hrotím.. ale mám také zvláštne pocity. Test som si robila dneska na večer ale bol negatívny. No pobolievajú ma prsia, mám také slabšie tlaky v podbrušku, a hustejší biely výtok. Takéto isté príznsky som mala minulý rok, keď som otehotnela no žiaľ som potratila vtedy. Ja len že či neviete poradiť, či tam nejaká šanca je. Test si budem robiť aj ráno, len by som chcela pre istotu počkať až do utorka rána.
Ďakujem za odpovede baby

sarah16
28. okt 2018

@barbora000 ahoj skús počkať ešte a urob si ďalší

seva22
29. okt 2018

@barbora000 skus pockat,ale z mojej skusenosti ak mas pravidelny cyklus tak to by ti mal kvalitny test uz ukazat...ibaze by sa s tebou priroda zahravala,ovulaciu si mala neskor,k oplodneniu doslo neskor a preto to hcg teraz este nie je dost vysoke

nikoll29
29. okt 2018

Je to este skoro na to, aby si si robila tehotensky test. Pockala by som, na taky tyzen po ocakavanej ms a vtedy by som si skusila spravit test

haluta
29. okt 2018

Skús druhý test, ale nie večer ale ráno.

kratucka
29. okt 2018

ešte by som počkala a potom neskôr by som skúsila druhý testík

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre