Ahojte baby.Pred 4 mesiacmi som potratila a teraz sa mi zvacsili prsia aj bruski.Mam divne chute aj ranne nevolnosti
Skuste mi poradit ci vidim ducha alebo nie.dakujem
@mia23102018 vypadla vam elektrina doma?
Nič nevidím
ja tam zial tiez nic nevidim :( ako dlho ti meska menstruacia?
Vidiš ! Ale na zlej strane. Ma byť presne na opačnej. Je to len farba ktora za chvilu uschne🤷🏼♀️
Aj ja vidim ciarku ale na nejakej blbej strane skus rano znova iny test
Niečo tam vidím ale skús ešte raz test
ja tam nič nevidim
Nič nevidno a ináč tieto testy veľmi duchuju aspoň moja skúsenosť 😕
MOZNO na tom ciernobielom niečo nie ale nechápem, keď ste take nedočkave prečo si nekupite digitálny test
ja tam zial stale nic nevidim :( ale ako som uz spominala v inom fore nie som dobra lovkyna duchov a kupujem ine testy, cize ani tieto uplne nepoznam
@karolina234 na tej spodnej tto trochu vyzera ako duch, ale ak si mala ozaj ovulku 27.10. , tak potom by tam uz 3 tyzdne po ovulke mali byt riadne kolajnice.
@majamat baby mne sa mlieko spustilo z prsnikov
Tak negativny test moze byt, ked uz si vyssom stadiu tehotenstva, zvacsene brucho tiez. Mlieko byva az po porode, ci?
@pondelok01 no tak pise, ze mala ovulaciu 27.10. tak to mi akosi nevychadza ani som teda este nepocula, ze sa niekomu spustilo mlieko v 10 tt v ktorom by cca asi mala byt ak ratame ze ovulacia je cca. v strede 28 dnoveho cyklu, 10.11. mala dostat menstruaciu = meska jej 9-10 dni a to by urcite mala pozitivny test, tak bud som ja malo skusena co vsetko je mozne alebo to je vtip
Kazdopadne ak by som mala mlieko a nebola po porode tak by som utekala doktorovi
@nely1704 pretože testy maju vačšinou citlivosť 10mIu a divitalny ma 25mIu , čiže je menej citlivy a pokial normalny neukaže poriadne dve čiarky na digitalnom sa neukaže nič.
Ja na tych druhych fotkach vidim druhu ciarku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie