Zväčšené a citlivé prsia

bleskovka3
26. sep 2014

Ahojte, chcela by som sa spýtať či niektorá z vás nemá niečo podobné. Snažíme sa o bábo, ale moc na to nechcem tlačiť, ale zmeny na mojom tele sa nedajú prehliadnuť. Mám zväčšené a citlivé prsia avšak testy (3) mi ukázali negatívny výsledok. Dokonca aj mrcha mi meškala 4 dni a namiesto 6 dní som ju mala len 3. Mala niektorá z vás niečo podobné, že by sa prsia menili počas ovulácie? Samozrejme keď to hľadám na internete, tak mi vždy ukáže tehotenstvo. Díky.

anulqua
26. sep 2014

Ahoj 🙂 neviem mne napr po "mrche" sa vždy prsia zväčšujú a už tak po ovulke znova zmenšujú 🙂 keď som bola tehu tak mi cca týždeň po ovulke znova narástli a boli citlivé + som po nich mala modré žilky 🙂

bleskovka3
autor
26. sep 2014

Ďakujem, lebo ja som to nikdy nemala a zase kvôli tomu ísť k doktorovi sa mi nechce :D

kazunomiya
26. sep 2014

Takto sa prsia menia po ovulacii pred menstruaciou, je to jeden z priznakov PMS, ale samozrejme to moze byt aj priznak tehotenstva. Ak ta to obtazuje, pomaha na to vitamin E, to mam odskusane, dalej pupalkovy olej sa odporuca, a tiez volnopredajny bylinkovy liek Agnucaston (ten mozem odporucat, moze pomoct aj otehotniet a upravuje cyklus - pozor, nebrat v tehotenstve). Vraj je to sposobene nejakou nerovnovahou v hormonoch. Toto info mam od LPP (www.lpp.sk) z jednej knihy, co ponukaju, vola sa Plodnost, cykly a vyziva, odporucam 🙂 Nieco najdes aj na ich stranke.

googwife
27. sep 2014

Ahojte mám otázku možno divnú, ale nikdy ma to nejak nezaujímalo mám pre MS a prsia ma bolia hlavne bradavky, ale skôr ma zaujíma či po stlalčený prsníka by malo z neho niečo výsť?? vyzerá to ako kolostrum len dúfam že to nie je niečo zle ☹ ide to iba z jedného mám sa bávať??

googwife
27. sep 2014

...obávať

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre