Zostatkové hCG alebo znova tehotná

9. okt 2024

ahojte, 5.8. som rodila, zatial mi este neprisla MS, styk sme
mali po 600nedeli prerusovaný, brucho ma pobolievalo ako na ms ale potom to prestalo a odvtedy ni. chlap mi povedal zo srandy nech si urobim test ale mam tam slabu ciarku, moze to byt este zostatkove hcg alebo nebodaj.. tp druhe ani vyslovit nedokazem..

autor
9. okt 2024
mamina7070
9. okt 2024

nove tehotenstvo
asi vies ze prerusovany styk nie je metoda na planovanie rodicovstva

magic08
9. okt 2024

počkaj 2 dni a skus spravit test a uvidis

autor
9. okt 2024

no mne je normalne zle teraz

autor
9. okt 2024

@mamina7070 nemali sme
styk od 10tt lebo som krvacala a po 600nedeli sme sa na to uz velmi tesili a takto sme mali styk 7 rokov a nikdy som neotehotnela, ked sme plánovali maleho tak to neslo 3 mesiace az ked som si to uplne naplanovala a odsledovala ovulaciu a bazalnu atd

mamina7070
9. okt 2024

a kup si digi test este a urob si
nuz ak si nechcela dalsie dieta trebalo sa lepsie chranit budes vediet nabuduce zasa to je dieta a nie smrtelna diagnoza a pod

autor
9. okt 2024

@mamina7070 chceli sme dalsie dieta ale za 2 roky ked sa dam dokopy trocha mala som tazky porod. 7 rokov sa nic nestalo pri prerusovanom styku ja neverim ze teraz prave by sa to stalo

ronie338
9. okt 2024

Digi nie nie sú teraz veľmi ôk aspoň clearblue ukazujú aj falošné, ale skus zajtra inú značku. Ja neviem ale ja tam aj tak až po veľmi veľmi veľkom snažení vidím jemnú čiarku ale neviem

autor
9. okt 2024

@ronie338 ano je slabucka ale nazivo tam je

mamina7070
9. okt 2024

je tam proste
kazda stvrta zena pri prerusovanom styku otehotnie takze asi tak k tej spolahlivosti

ronie338
9. okt 2024

Mam známu ktorá roky nevedela otehotnieť a pred 2ma mesiacmi porodila 2he dieťa a obe cisárskym s rozmedzim jeden rok. Čiže áno stava sa že nič a zrazu áno aj takto rýchlo

kobz
9. okt 2024

Je mi veľmi ľúto, v akej situácii sa teraz nachádzaš a viem ťa pochopiť, ten zmätok, strach, hormóny rozhádzané ešte po prvom pôrode a teraz toto.. Len ti chcem napísať, že to ešte stále nemusí nič znamenať, môže to byť falošne pozitívny test. Podľa mňa je málo pravdepodobné, aby si bola tehotná, ale nie nemožné. Ak by to aj bola pravda, bude trvať, kým to spracuješ a príjmeš, ale budeš mať v podstate ako dvojičky, pod jedným si to "vybavíš" a už okolo roka druhého dieťatka to určite začneš vnímať ako výhodu 😊 držím palce, nech to dopadne ako si žiadaš 🙏🏻

mamina7070
9. okt 2024

mam kamaratku co sla na kontrolu po 600nedeli a odchadzala s tehu knizkou a dvojicky, mam kamosa s bratom su narodeny presne po roku rovnaky datum a plno je takychto deti stava sa to ani 600 nedelie ani dojcenie nie je antikoncepcna metoda

autor
9. okt 2024

vcera som si robila pepino kazetkovy ale neskumala som ho nejak a pozrela som sa teraz a je tam daco ale asi kanalik. idem kupit 2 druhy testov a ked bude aj na nich duch tak ma hned a zaraz drbne

alexis617
9. okt 2024

Sprav si tento je spoľahlivý

saska.j
9. okt 2024

Vyzerá že ste znova tehotná. Skúste ďalšie testy a uvidíte

kristinkaris
9. okt 2024

Zostatkové hcg sa veľmi dlho drží u žien po pôrode buď v klude 🙂 testy môžu byt pozitívne aj pól roka

magic08
9. okt 2024

ja si nemyslim, ze by si bola naozaj tehotna, tie testy nie su az take jednoznacne, hlavne ja vidim skor ducha ako druhu čiarku, no neostava nic len počkat a spravit test este raz. Ak si tehotna, čiarka bude silnejsia, ak je to zostatkove z posledneho tehotenstva, tak testy budu podobne tymto

slavka1988
9. okt 2024

Nepanikár naozaj hormóny máš ešte rozkyvane počkaj zo dva dni a otestuj sa znova 🙂 ale bývajú aj menšie odstupy od deti takze možné to je

michaela789
9. okt 2024

Ten pepino je jasný kanálik.
A mamatesty mne takto falošne presvitali vždy. Preto som ich aj prestala používať.
Nevravím, že tehotenstvo je úplne out ale zatiaľ by som si vlasy netrhala.

mandymoore123
9. okt 2024

@kristinkaris možno sa nedrží po pôrode až tak dlho

kristinkaris
9. okt 2024

@mandymoore123 mojej kamoske sa tak dlho držal tiež sa bála že znova tehu ale nie bolo to zostatkové .. a mne po biochemickom sa hodnota 23 držala 2 mesiace ešte tento cyklus mi kde tu vykukol duch takže fakt niekomu sa drží tak dlho 🙂

Ešte dodám tie testy sú veľmi citlivé z krvi mi vyšlo hcg 5 a testy vyzerali takto 🙂

januska12323
9. okt 2024

Počkaj pár dní a sprav si znova. Kľudne môžeš byť znova, mali ste sa chrániť.

autor
9. okt 2024

skusila som este jeden a je tam ciarka aj keby neviem co spravim ale nepanikarim, mozno fakt zostatkove ja neviem, v duchu vylucujem tehotenstvo

magic08
9. okt 2024

este by to mohla byt cysta, ta tiez vie spôsobit slabo pozitivne tehu testy

martul
9. okt 2024

Príliš dlhá doba na to, aby to bolo zostatkové HCG, gratulujem.

autor
9. okt 2024

skusila som iny a ten mi pride neg

kobz
9. okt 2024

Nooo mrzí ma to, ale ja vidím aj tu 2.čiarku 🙈

lasona
9. okt 2024

Ja tam veru vidím jemnú čiarku

saska.j
9. okt 2024

Vidno aj na Tom poslednom teste

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre