Ahojte chcem spytat ze vcera som mala pozitivny test a hcg 1100 a dnes uz na tom istom teste slabucka ciarka takze to znamena ze sa to podla vsetkeho chysta telo vylucit vsak ?
@natuliatko777 skus testovať vždy ráno a rovnakým testom ešte nemusí byť nič stratené
@natuliatko777 ak máš hcg v krvy 1100 tak zo dňa na deň neklesne tak aby na klasickom palickovom teste bola len slabá čiarka. Bola si aj na sono? Možno chybný test, zriadený moc. Máš nejaké bolesti, krvácať?
@anjelicek26 skor asi chybny test lebo teraz mam zase silny
@sense na sone som bola a to mi meskali tri dni ked som bola nan
@sense nemam nic ani bolesti ani nekrvacam iba vcera som mala bolesti a dnes ani neviem ze som tehotna a test dnes mam takyto
@natuliatko777 vidíš všetko je v poriadku🥰
@natuliatko777 a robíš si stále tie isté testy? Koľko ti meškajú?
@sofia1979 ano stale tie iste pepino a meskaju mi par dni .. vcera som ten test mala takyto
@anjelicek26
@anjelicek26
@sofia1979 na tej foto ale neni ani rozmoceny ani nic len zle svetlo a som to tak narychlo odfotila ze keby nieco
@natuliatko777 veď to je všetko v poriadku, uvidíš pri ďalšej kontrole.osobne by som netestovala. Stačí ak si mala redši moc a budeš sa zbytočne stresovat. Test na pozitivny
@sense ja sa nestresujem vobec akurat ze tehotenstvo sme neplanovali ale az neskor ked dcerka bude vacsia ale tak stalo sa a ako bude tak bude
@natuliatko777 pepino robia falošné čiarky to bude bud, alebo skus iný test spolahlivejsi
@sofia1979 ale nerobia falosne ciarky ked ich testujes vtedy kedy mas a nie den po sexe ako to robia ine baby .. som aj pisala ze mam hcg 1100 takze tehotna som
@natuliatko777 tak už len skúšať či silnie, ver že robia mám takú skúsenosť a to meškali. Tehu som nebola. Držím palce
@sofia1979 tak ja sa hlavne riadim tym ze pokial na teste su neni poriadne kolajnice tak hk nepovazujem za pozitivny
@natuliatko777 ak si robíš ten istý
@sofia1979 ale ako vravim som teraz uz treti krat tehotna a vzdy len pepino test mi ukazal dve ciarky a take silne takze nie duchov a podobne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Alebo si proste vychytala zly test? Preco si myslis, ze to nie je dobre?