Zo začiatku slabá čiarka potom čiarka zmizla

lia_nka
6. jan 2020

Baby mali ste niektorá najprv na teste slabulinku čiarku a keď ste si robili ďalší test tak bol negatívny alebo poprípade čiarka zmizla môže to byť tehotenstvo? Išla by som dnes kúpiť digitálny test ale všetko je zatvorené tak sa chcem poradiť

nika4495
6. jan 2020

no záleží či si mala rovnaké značky testov a kedy si testovala či ráno alebo večer aj podľa toho v akom začiatku je prípadné tehotenstvo. Zajtra kúp test a urob si ho nasledovný test ráno 🙂

amelia000
6. jan 2020

@lia_nka a bol ten test tehotensky alebo ovulacny?

lia_nka
autor
6. jan 2020

@nika4495 test bol tej istej značky len tento vyzeral ako tyčinka.. Jeden som si robila ráno a večer

lia_nka
autor
6. jan 2020

@amelia000 bol tehotenský

amelia000
6. jan 2020

@lia_nka no to moze byt tym ze si testla vecer...odporuca sa z ranneho mocu nakolko je tam najvacsia koncentracia hcg. Kup si digitalny a testni rano.

lia_nka
autor
6. jan 2020

@amelia000 jeden som si robila ráno a ten bol negatívny vyskúšam ten digitálny..

amelia000
6. jan 2020

@lia_nka takze ten vecerny ti vysiel pozitivny? Nemas fotky?

lia_nka
autor
6. jan 2020

@amelia000 nie nie.. Robila som si test v sobotu a vyšla mi slabá druhá čiarka tak som včera kúpila ešte ďalšie dva aby som si to overila urobila som si jeden večer ktorý vyšiel negatívny a ráno mi vyšiel tiež tak

amelia000
6. jan 2020

@lia_nka a kolko ti to uz meska? No tak fakt jedine otestuj rano z digitalneho a budes vediet na com si.

lia_nka
autor
6. jan 2020

@amelia000 mešká mi to už 6 dní čo fakt u mňa není zvykom ja mam pravidelnú menštruáciu a par krát sa stalo ze mi prišla o 2 dni skôr ale fakt málo krát.. A stále cítim bolesti v podbrušku ako pred MS ale nič..

amelia000
6. jan 2020

@lia_nka no tak hej to by uz malo ukazat. Neviem potom preco ti to vyslo. No jedine ze budem drzat palce.

lia_nka
autor
6. jan 2020

@amelia000 ďakujem pekne snáď to vyjde 🙂

gayano
6. jan 2020

Mohlo to byt biochemicke, chybny prvy test, alebo malo farbiva v tych dalsich.

miriam1983
6. jan 2020

@lia_nka digitalny test je 25. Takze skor ti ukaze obycajny 10 ;)

lenka2710
6. jan 2020

@lia_nka ahoj, ja som to tak mala, štvrtok slabá čiarka, v piatok nič, dokonca som začala spinit, tak som si myslela, že to odíde, ale nič sa nedialo, tma v pondelok som už mala riadne koľajnice, tak neviem čím to bolo spôsobené
Držím samozrejme palce

ludmilka2407
6. jan 2020

Bud to mohlo byt biochemicke tehotenstvo, alebo si sprav s odstupom 2 dni. Hcg v zdravom tehotenstve stupa 2nasobne kazde 2 dni.

aneta04
6. jan 2020

Ahoj, ja som to mala pred 2 tyzdnami slabulinke ale //.. nasledne 3 testy iba 1 ciarka. Pred vcerom som si robila zase a to po obede a uz krasne viditelne // ,tam boli🙂

lia_nka
autor
6. jan 2020

Vyskúšam ešte iný test počkám chvíľu ale neviem či to bude tehotenstvo pretože som začala mať teraz nejaké silnejšie bolesti v podbrušku a ide mi to do bokov a krížov a stále mam výtok neviem co už toto môže byť

lia_nka
autor
6. jan 2020

Baby a neviete či je možné aby mi tak ako keby napuchlo podbruško lebo už sa začínam báť ze toto bude niečo zlé.. Nie ze mi nejak extra opuchlo ale tak na dotyk ho cítim také tvrdšie a hlavne hore ako mi začína vagína

amelia000
7. jan 2020

@lia_nka tak chod k dr. Na vysetrenie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre