Baby mali ste niektorá najprv na teste slabulinku čiarku a keď ste si robili ďalší test tak bol negatívny alebo poprípade čiarka zmizla môže to byť tehotenstvo? Išla by som dnes kúpiť digitálny test ale všetko je zatvorené tak sa chcem poradiť
Mohlo to byt biochemicke, chybny prvy test, alebo malo farbiva v tych dalsich.
@lia_nka digitalny test je 25. Takze skor ti ukaze obycajny 10 ;)
Bud to mohlo byt biochemicke tehotenstvo, alebo si sprav s odstupom 2 dni. Hcg v zdravom tehotenstve stupa 2nasobne kazde 2 dni.
Ahoj, ja som to mala pred 2 tyzdnami slabulinke ale //.. nasledne 3 testy iba 1 ciarka. Pred vcerom som si robila zase a to po obede a uz krasne viditelne // ,tam boli🙂
Vyskúšam ešte iný test počkám chvíľu ale neviem či to bude tehotenstvo pretože som začala mať teraz nejaké silnejšie bolesti v podbrušku a ide mi to do bokov a krížov a stále mam výtok neviem co už toto môže byť
Baby a neviete či je možné aby mi tak ako keby napuchlo podbruško lebo už sa začínam báť ze toto bude niečo zlé.. Nie ze mi nejak extra opuchlo ale tak na dotyk ho cítim také tvrdšie a hlavne hore ako mi začína vagína
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no záleží či si mala rovnaké značky testov a kedy si testovala či ráno alebo večer aj podľa toho v akom začiatku je prípadné tehotenstvo. Zajtra kúp test a urob si ho nasledovný test ráno 🙂