Ahojte som strašne zufala nervózna neviem ako by som to nazvala minulý rok v septembri som prisla o babo museli my robiť kiretaz lebo som skoro vykrvacala od januára sme sa začali znova snažiť a teraz v nedeľu som si robila test a visiel pozitívny moja obava je taka ze mam strach ist k dr idem budúci piatok že mi povie to co naposledy jedno dieťa už máme 2rocne bola niektorá natom podobne ako ja a všetko v tehotenstve bolo v poriadku? Budem vďačná za každú odpoveď
Je mi ľúto, čo sa ti stalo, sama som si tým prešla, ale.....skús na to nemyslieť. Stres, obavy a nervozita ti určite nepomôžu. Prečo tie negatívne myšlienky?
Snáď sa nechceš riadiť tým, že ti niekto napíše, že to dopadlo dobre alebo zle. Stále je to 50/50. Každý jeden človek je jedinečný.
a mimochodom...píš čiarky a bodky
Hlavne musíš byť kľudná, lebo stres isto neprospieva ani tebe a ani bábätku, ktoré máš pravdepodobne v brušku, keďže ti vyšiel pozitívny test. Držím palce aby všetko dobre dopadlo a hlavne mysli pozitívne!
Držím ti palce, môjho priateľa ex mala toto iste 2x za sebou potratila ešte k tomu v nejakom 7 mesiaci ale ona asi možno mala nejaký problém lebo po prvom potrate ju posielal na vyšetrenia a nedala si povedať a dopadlo to rovnako aj 2x. Ale keď už jedno dieťa máš tak nemysli na najhoršie. Bud hlavne v kľude, odpočívaj, ona mala rizikové mala PN a chodila kade tade takže myslím si ze to mohla byť aj nezodpovednosť.. Pokiaľ budeš v klide aj pod dohľadom lekárov tak si myslím ze sa ani nenazdas a dieťatko budeš zachvilku mat v náručí 🙂 Hlavne odpočívaj a naozaj sa nevycerpavaj teraz takýmto stresom lebo tým tomu maličkému nepomôžes co sa ma stat sa stane a neovplyvní to nikto. Pokiaľ budeš mat pohodu ver ze aj to malé bude silné 🙂
@patulka1992 ahoj, snáď ta povzbudím😊. Tiež mám dieťa syna ma 2roky❤️moje zlaticko😊. A ale tiež mam za sebou aj to co ty. Min. rok v júny som bola na kyretazi kvôli MA. Po pol roku som znova otehotnela a som v 7 mesiaci♥️. Takže ničoho sa neboj a hlavne sa nestresuj dopredu. Viem, že to teraz bude ťažké a do každej kontroly ti bude dlho ale skus si to v hlave nastaviť tak, že si proste tehotná a hotovo. Všetko bude dobre🍀♥️🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@patulka1992 každé tehu je iné, hlavne stres ti môže teraz najviac ublížiť. Tak skús zostať kľudná a myslieť pozitívne. Aj keď viem, že je to ťažké...... poznám dievčatá, čo potratili aj viac krát po sebe a potom bolo všetko OK hlávku hore, teš sa z dvoch // a uvidíš. Ak sa má niečo pokaziť pokazí sa, ale naozaj si to môžeš aj sama spôsobiť nadmerným stresom....