Znova tehotná v jednom roku

mkf
18. jan 2023

Ahojte

Som marcovka 2022, menštruácia mi nabehla po porode myslim ze v poriadku ale od cca októbra som špinila na hnedo aj mimo menštruácie, nič hrozné. Ms som mala 1.12. Normálnu potom niekde v strede decembra sme boli s manželom spolu a cca od 22.12. som začala špiniť až do nového roka potom dva dni nič a 3.1. sa mi spustila krv slabá svetlo červená cca styri dni a potom dva dni spinenie. Odvtedyy nič začali ma bolieť prsia, kŕiže a mám citlivé podbruško. Včera som si robila test pozitivny sice druha ciarka slaba ale viditelná, na digitalnom z dr max negativny.

belllinka
18. jan 2023

treba rozlišovať aj citlivosť testu, nie iba to, či je normálny alebo digitálny

alexka89
18. jan 2023

Však ja som to pochopila že si mala normálne začiatkom decembra ..aj teraz začiatkom januára skončili ti po 4dnoch tak ešte koľko menzesov by si chcela v jeden mesiac...neviem keď ti jeden test ukázal negatívny druhý pozitívny...no urobila by som po 3x a keď bude tak ísť ku gynde.

tanyan
18. jan 2023

Zbehni ku gynekológovi, že ti mešká menzes a medzičasom si mala len špinenie. Urobí sono, vezme krv a budeš vedieť. 😉

januska12323
18. jan 2023

Veď na začiatku decembra si mala ms aj začiatkom januára, teraz by si mala mať ovuláciu nie? Ja by som počkala na ďalšiu (február) či to bude normálna.

mkf
autor
18. jan 2023

@alexka89 v decembri normalny menzes potom cca 11 dní spinenie a potom slaba krv
Pri synovi som nekrvacala ani nespinila vobec

mkf
autor
18. jan 2023

@januska12323 ja uplne tomu nerozumiem čo sa deje hlavne ked som nebola tehotna tak mi nikdy ani slabu ciarku neukazalo

mkf
autor
18. jan 2023

@belllinka asi to tak bude pepino co ukazal 10 a digitalny 25

janka_01
18. jan 2023

@mkf vyskúšaj iný test než pepino. Vraj je veľmi nespoľahlivý

alexka89
18. jan 2023

@mkf možno máš mimomaternicové alebo nejaká cysta...neviem len tipujem...radšej by som šla k doktorke

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre