Ahojte
Som marcovka 2022, menštruácia mi nabehla po porode myslim ze v poriadku ale od cca októbra som špinila na hnedo aj mimo menštruácie, nič hrozné. Ms som mala 1.12. Normálnu potom niekde v strede decembra sme boli s manželom spolu a cca od 22.12. som začala špiniť až do nového roka potom dva dni nič a 3.1. sa mi spustila krv slabá svetlo červená cca styri dni a potom dva dni spinenie. Odvtedyy nič začali ma bolieť prsia, kŕiže a mám citlivé podbruško. Včera som si robila test pozitivny sice druha ciarka slaba ale viditelná, na digitalnom z dr max negativny.
Však ja som to pochopila že si mala normálne začiatkom decembra ..aj teraz začiatkom januára skončili ti po 4dnoch tak ešte koľko menzesov by si chcela v jeden mesiac...neviem keď ti jeden test ukázal negatívny druhý pozitívny...no urobila by som po 3x a keď bude tak ísť ku gynde.
Zbehni ku gynekológovi, že ti mešká menzes a medzičasom si mala len špinenie. Urobí sono, vezme krv a budeš vedieť. 😉
Veď na začiatku decembra si mala ms aj začiatkom januára, teraz by si mala mať ovuláciu nie? Ja by som počkala na ďalšiu (február) či to bude normálna.
@januska12323 ja uplne tomu nerozumiem čo sa deje hlavne ked som nebola tehotna tak mi nikdy ani slabu ciarku neukazalo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
treba rozlišovať aj citlivosť testu, nie iba to, či je normálny alebo digitálny