Ahojte, neviete mi poradiť či užívanie Duphastonu znižuje hodnotu hcg??? Po spontánnom potrate mi lekárka dala clostyllbegyt , po nom bola na kontrole a naordinovala mi začať užívať duphaston ak by sa to náhodou opäť podarilo... teraz mi mešká, bola som na krvi na hcg a vraj je hodnota zatiaľ malá ale vraj to môže byť z toho duphastonu... Máte s tým niekto skúsenosť???
nie . .. duphaston nijak neovplivnuje HCG ...
Jedine aj by ti po clostile dali pregnyl ( ale po cca 12 dnoch si uz od neho cista .... cize pokial ti krv brali na 14 dpo .... tak by mali byt vysledky spravne 🙂
duphaston iba reguluje vysku sliznice ...
Ked ho beries tak ju mas vysoku.... a oplodnene vajicko sa do nej moze pekne zahniezdit ...
Pokial k oplodneniu nedoslo....a ty tabletky vysadis tak sliznica klesne a vyluci sa v podobe menzesu
HCG moze byt nizsie mozno preto...ze k zahniezdeniu mohlo dojst aj na 5 dpo aj na 8 dpo ... a az po zahniezdeni stupa HCG...
Cize ak sa zahniezdilo neskor....tak ma aj nizsiu hodnotu ...
Ale vsetko zalezi od toho kolko ti namerali
No neviem... Uvidim v pondelok. Ale dakujem za info...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@july_pk Nemyslela to skôr tak, že zvýšené HCG je z Duphastonu? Ja som to tak mala, tehu som nebola. Ale keď ti mešká, hmmmmm.