Ahojte, nedávno som sem dávala diskusiu, že v auguste som.bola znásilnená. O mesiac a pol na to som robila test a bol úplne negatívny. Avšak v decembri sa má zmocnila panika že čo ak.. a spravila som ďalší test = negatívny.
Vychádza to tak že by som mala byť v 19tt ak náhodou.. príznaky som nemala, ibaže v septembri som začala brať antikoncepciu kvôli silnej a bolestivej menštruácii..tu som doteraz mala extra silnú. Len neviem či to môže až tak kryť antikoncepcia.. zajtra mi prídu výsledky HCG, ale pred tým sa tu skúsim opýtať, či by mohlo byť takéto bruško 19tt?
V páse mám 54cm už roky, teraz tiež. Nič sa nezmenilo..
Som vďačná vopred za odpovede..
Tehotná nie si a ak tá to psychicky ničí, smer psychológ, nedovol, nech sa s toho vyvinie nejaká psychóza. Mezi má, čo sa tí stalo.
smutne co si musela prezit, ja som od augusta tehotna a ver, ze vyzeram oproti tebe ako velryba, vidno to uz viac ako velmi, nie nejaku tucnotu, mam plus cca 1kg mesacne, ale riadne tehotenske brucho
vieš, vtedy ťa baby posielali k odborníkovi (psychológ, terapeut, psychiater) a myslím si, že to bola jedna z mála tém, kde to mysleli vážne a nie sarkasticky.... nespracovala si to dobre ☹ choď si o tom s niekým pokecať, nie je to hanba. a NIE SI tehotná, už s tým prestaň.
potrebuješ psychiatrické vyš. to myslím ako dobrú radu,porad sa so sestrou,kamarátkou,situáciu nezvládaš
Sa cudujem ze ti bol Niekto ochotny urobit hcg v tejto dobe ked mas negativne testy normalne menstruaciu 0 priznakov a driek ako sliž v 19tt. A nemocnice plne covidu. Nie si ani nahodou tehotna. Ale mas očividne mentalny problem a mala by si vyhladat odbornu pomoc.
Vyhladaj odbornika, myslim to uprimne, uz si tu take rady dostala, potrebujes pomoc psychologa. Tehotna nie si, drz sa
V 19tt by ti už bolo vidno brucho. Vyhľadaj nejakého odborníka. Musí to byť strašné či sa ti stalo, ale určite nie si tehotná. Keby si bola už by si o tom vedela.
Tehotná určite NIE SI, to už by ti dávno vyšli aj tehu testy, aj gynekológ potvrdil tehotenstvo, aj bruško by ti už vybehlo. Potrebuješ ale odbornú pomoc, aby si sa z toho dostala, ako sme ti tu už viaceré - aj opakovane - písali, tak sa prosím objednaj niekde k dobrému psychológovi, prípadne psychiatrovi, aby ti pomohli 🙏
Taketo brucho by vacsina tu prítomných dám chcela mať po pôrode a nie pred ním. Už ti tu mesiace mnoho ľudí vratane mňa radi navštíviť iný druh odborníka, ale ty to bohužiaľ tvrdohlavo odmietas a stále si ideš svoje konstrukty o tehotenstve...
@stary_ujco Všetci máte pravdu, ale ja ju chápem, taká vec je psychicky veľká rana a človek často nereaguje racionálne.
Taketo brucho v 19 tt pochybujem mala by si väčšie👍určite...to je logika ze ked ti testy tak dlho ukazuju negativne je jasne ze niesi tehotna bože🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neboj sa, tehotná nie si... ❤️ Ukľudni sa a všetko sa samé upraví.... 🙏