keď na tehotenskom teste uvidím tri čiarky, budem čakať dvojičky alebo trojičky? lebo keď sú dve čiarky, tak žena čaká jedno dieťa, možno dve... ako sa to vlastne počíta?
😎
staci si precitat pribalovy letak od testov,najdes tam odpoved 😉
@zuzanka.zuzu To si robis srandu alebo si vadna???
tak toto ma strasne pobavilo dufam ze to bol naozaj len for 🙂 🙂 🙂 🙂
hlavne si nerob 2 testy,lebo ak budeš mať spolu 4 čiarky,isto to budú 4-ičky..
@zuzanka.zuzu toto sa pocita hrozne narocne, najskor transformacia, potom integrujes a nakoniec vysledok upravis modulo 5 😀
Su na Slovensku nejake prazdniny teraz?😝
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 No ak by som na to mala ist cisto logicky tak by to potom malo byt takto:
1 ciarka=1 dieta
2ciarky=2 deti
.......
ty kokos kde mam to druhe dieta? lebo ja som mala 2 ciarky a v bruchu som mala len jedno 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Inac prazdniny sice nie su, ale myslim ze zacina chripkova sezona 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dakujem za sprijemnenie dna 😀
😀 😀 😀 kazdy den nejaky prispevok na rozveselenie 😀 😀 😀 Ked sa nad tym logicky zamyslim, tak aj ako panna by si cakala jedno dieta...a stale by si ho len cakala...roky rokuce...rovnako kazda mniska, keby si urobila test, tak zisti, ze caka jedno dieta.... 😀 😀 😀 Boooozinku, deturence, srandovne napady mate 😀
Ked na tehotenskom teste uvidis tri ciarky, moze to znamenat aj, ze si si uz nemala davat ten piaty poharik vodky.
Ja sa pytam, ci staci tehotensky test po dlzke, ak sa vinimocne zadaria patorcata 😕
no jasne, cim viac ciarok, tym viac deti.... 🙂
:D :D baby vy srsite humorom
VIVAT FRIDAY!!!
to co je za otazku? ??? Toto sa predsa nemoze pytat dospela rozumna zena 😒
@zuzanka.zuzu si robis v piatok z nas vrtulu,cooo 😀 😀 😀 😀
@zuzanka.zuzu samozrejme, ze ano a ked tam budes mat 5 ciarociek, budu to patorcata. Takze bacha na pocet ciarociek!
😀
😀
:D
Plackova?🙂
Zartujem🙂
@zuzanka.zuzu presne tak: tri ciarky su trojicky, dve ciarky dvojicky, jedna ciarka jedno dieta a ziadna ciarka ze nie si tehotna, v tom pripade treba test ist reklamovat lebo je pokazeny. A dufam ze to ocikavas, lebo ak to len oblizes nezobrazi sa ti nic a test moze byt dobry. 😀 😀 😀
Konečne som sa dnes dobre zasmiala 😀 😀 😀
A co ked je test negativny??? Podla tu uplatnenej logiky by nemala byt ziadna ciarka, cize defacto uz od vyroby negativny, ci ako?!? A ako sa zisti, ze negativny aj ostal a test fungoval spravne??? To sa potom uplatni asi zolik 50/50.... 😅 😅 😅 😅
@vevesh aby nebol negativny, treba ho dat do absolutnej hodnoty 😀
@zuzkaanicka presne tak, takze vysledok bude vzdy pozitivny pripadne nulovy, takze dotycna urcite tehotna bude, treba len stanovit spravny pocet deti co je nula az nekonecno....Ufff vyriesene 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
zeby chybny test? kolko deticiek mas v brusku urcite nezavisi od ciarky na teste.