Znamená slabá menštruácia tehotenstvo alebo zápal?

zuzana8520
29. okt 2023

Ahojte prosim o radu. 10DPO som “dostala” MS ale krv bola hneda. (nie vela) Nasledujuci den bola tiez hneda (nie vela) a 3den sa zmenila na cervenu. Nebolo jej vsak vela. Vcera cize 4den (14DPO) krv cervena na polku jednej vlozky za cely den. Meriam si aj bazalnu teplotu. Minuly cyklus mi BT klesla na 3ti den na predovulacne hodnoty. Tento cyklus sa drzi zvysena.
Druhy den MS 36,31
Treti den klesla na 36,14 a na stvrty den zas stupla na 36,31. Pred ovulaciou mam BT okolo 35,6-35,8
Som z toho hotova neviem co sa deje. Mam zavedene nehormonalne teliesko. Vcera bol tehotensky test negativny. Menstruacia by mala byt silna stale som ju taku mala tento cyklus je to vsak ine a uplbe bez bolesti. Moze ist o tehotenstvo alebo zapal alebo je to nieco ine? Prosim o radu. Dakujem

alison11
29. okt 2023

@zuzana8520 Bude to hormónmy koľko máš rokov?Tehotná určite nebudeš to by si krv nemala ja pri vynechaní ms na začiaktu tehu som mala len čisto hendý výtok zo 3dni a potom už nič.

vaness77
29. okt 2023

@zuzana8520 mala som to aj ja a za 3 dní sa mi spustil menzes

zuzana8520
autor
29. okt 2023

@alison11 Mam 28 rokov. Taketo som to nikdy nemala a mam strach.
@vaness77 No ale u mna to trva dnes uz 5ty den :/

alison11
30. okt 2023

@zuzana8520 Zájdi ku gyn. pre istotu či nemáš myóm ten môže spôsobovať slabšiu ms.

zuzana8520
autor
1. nov 2023

@alison11 Nakoniec mi na 6ty den menstruacia zosilnela. Asi to chcelo viac casu aby sa poriadne spustila.

alison11
1. nov 2023

@zuzana8520 Aj také sa stáva

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre