Ahoj mám otázku môžem byť tehotná keď som si spravila test pred MS a teraz Mám Ms a testi mi ukázali pozitívne
@iwusik1234 Srdečne blahoželám. Aj ja som takto mala niečo ako menštruáciu ešte dokonca 2x ako tehotná.
To nie sú ovulačné testy? Ja len, že ružové obvykle sú ovulačné, možno sú už aj ružové tehotenske, ale neviem...
@iwusik1234 nie sú ovulačné testy náhodou? Lebo na teste nemáš napísané ani hcg čo je na každom m teste vedšinu
Ďakujem baby za radi držte mi prstiky 😁nikdy sa mi to ne stalo a to mám 6rocneho syna a som u na nervi tak teda počkám čo a ako a potom vám dám vedieť 😁
Mne nikdy ne ukázalo 2xpalicky pred Ms tak asi musím byť tehotná .... Ale možno mám málo mesiačikov
@mimi2567 ne myslím si lebo ten istý test som si robila keď som bola tehotná zo synom
@iwusik1234 odfot krabicku
@veronikaszabova krabička je normal Pepino
@iwusik1234 Pepino ma ovulacne testy ruzove, nie tehotenske
@iwusik1234 ale ruzove pepino su ovulacne
@h2 ja som si robila test 9dni pred MS a vyšlo čo nikdy mi to ne ukázalo
@iwusik1234 ovulacne testy ti vzdy budu ukazovat //
Odfot krabicku
@iwusik1234 a tehotensky test by si nemala pozitivny 9 dni pred menzesom.
@alexandra2468 prosím ? Ovulácne to si ne myslím keďže kamarátka mala ten istí test a bola tehotná
@iwusik1234
prepáč pripadáš mi ako troll.
hodíš sem ovulačné testy a tváriš sa prekvapene.
@mondolina tiez mam ten pocit, ze si niekto z nas len striela
pepino tehotensky je zeleny pepino ovulacny je ruzovy 👀
@mondolina ja z nej umrem 😂😂😂😂😂😂 ona si zrusila ucet 😂😂😂😂😂
@veronikaszabova tak uz sa nic nedozvieme
@selena_luna Pepino tehotenský test bol donedávna zelený, ale minule som ho kupovala a už bol aj ten ružový no bol na ňom napis hcg.... to len pre info ze uz aj pepino ma ružove tehotenské 😁 ale tiež som toho názoru že je to ovulačný test 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
áno, možeš byť tehotná - drobné krvácanie, či špinenie môže byť aj signálom, že sa vajíčko uhniezdilo a často si ženy myslia, že dostali ms, ale trvá oveľa kratšie a nie je tak veľa krvi. ale na druhej strane, mohlo to byť aj biochemické tehotenstvo, plod sa neuhniezdil a ty si dostala riadne MS. - nevieme, či ti meškala, alebo prišla presne? najlepšie počkať pár dní a uvidíš či je to normálna ms... ak bude test stále pozitívny, možno by si mala zájsť za dr.