Zacala som mavat pichanie v oblasti pupka. Moze sa to stat na zaciatku tehotenstva?
Otazku mi zmenili. Nepytam sa ci je to priznak,ale ci to moze s tym nejako suvisiet alebo ivolyvnit. Ci sa mam obavat. Pretoze niektore dievcata pisu,ze to moze suvist napriklad s peristaltikou criev,alebo to mozu byt vystrelujuce bolesti zdola. Chcela som len vediet skusenost...
Sak si kup test,
@miriam1983 u mna to znamenalo slepak, nie tehotenstvo 😉
Dievcata ja sa nepytam ci je to priznak. Opakujem,NAZOV OTAZKY MI ZMENILI. No vysetrenia na zapal,co by pri slepom creve vidiet bol,mam za sebou. Takisto kolonoskopiu a gif.
@miriam1983 moze tobznamenat vselico ale tehotenstvo asi nie.mozu to byt aj nejake parazity hlisty a tak alebo si len zapecena alebo slepak alebo aj zlcnik ..vselico to moze byt.kazdopadne si daj nejaku vlakninu ta ti neuskodi a ked si nahodou zapecena tak ti len pomoze.
Picha ma aj podbrusko a chvilami u pupka. Raz vlavo a o chvilu vpravo...
@pipinka4 zapecena niesom. Wc mam pravidelne a neviem,no nedavno ma vysetrovali na zlcnik a celkovo na brusne tazkosti,kvoli rodinnej diagnoze a tam nic tame nezistili.
@miriam1983 moze to byt kludne nieco s crevami ja som mavala take tlaky v podbrusku a to bolo hrube crevo jedla som 3 dni vlakninu a pomohlo.mozno sa potrebujes len precistit.nemusi to byt nic vazne
@pipinka4 dakujem. Lebo na niektorych forach pisali dievcata,ze to na zaciatku tehotenstva pocitovali. Vraj to moze tak vystrelovat,alebo ze to moze suvisiet s natahovanim maternice a podobne. Myskela som,ze tu mi viac dievcat napise skusenosti.
@miriam1983 hm ked uz by ra bolelo okolo pupka tak vo vyssom stadiu tehu.maternica je mala a na zaciatku ju mas stale dole nie pri pupku 🙂 . Ja ked som ostala tehu ma boleli krize a podbrusko ako pred kramami a tak ma podbrusko bolelo skoro cele tehu ako kramy vsak vyskusaj si aj test spravit mozno je to tehu kazda zena je ina 🙂 kazdopadne ti zelam aby to nebolo nic vazne 🙂
Myslim ze skor zapal slepeho creva ...tak som raz skoncila na chirurgii. 🙂
Dakujem dievcata 🙂 ale opakujem,ze nazov diskusie mi zmenili. Nemam dovod robit si test. Ja sa nepytam,ci je to priznak,ale ci to je dovod k panike. A slepe crevo dufam,ze nie...pri vysetreniach mi na nic neprisli. A raz ma boli v pravo,raz vlavo a to by som mala zrejme aj teploty a zvysene crp a sediment.
@miriam1983 ahoj, chcem sa opytat, bolo to nakoniec tehotenstvo? lebo aj mna trosku picha v pupku.. 😖
Ahoj. Nie...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miriam1983 Nie, tam ťa nemá čo pichať v súvislosti s tehotenstvom...