Znamená pichanie v bruchu uhniezďovanie?

22. sep 2021

Dobrý večer. V nedeľu sme mali s kamosom nechránený sex, urobil sa do mna. Práve v ten deň som mala ovu. Pred hodinou som začala pociťovať pichanie v bruchu. Môže to byt uhniezdovanie? Alebo by to bolo ste skoro?

veronice
22. sep 2021

Moze, nemusi, to se nikdo nedovi, ty muj kvitku medovy 😉 teda dozvies sa tak cca o dva tyzdne. Ked mas nechraneny sex pocas ovulacie je vysoko pravdepodobne ze otehotnies. Chcete s kamosom dieta ci ste sa len "zabudli"?

autor
22. sep 2021

@veronice Dakujem, takze nedozviem sa to napr v nedeľu kedy bude už dlhší čas po …. Keby prišlo, potešili by sme sa. Aj ja aj on by prijal malinké 🙂

bajka16
22. sep 2021

Prepáč len tak zo zvedavosti.. Potešili by ste sa malinkemu miminku a ty ho vážne voláš "kamoš"?

autor
22. sep 2021

@bajka16 áno, sme od seba ďaleko, nakoľko pracuje v inom state. My sme sa rozišli pred rokom a dohodli sme sa, že budeme kamarati. Teraz sme sa stretli, stalo sa a uvidíme čo bude ďalej…

vamajka
22. sep 2021

Jaaaj zachvilu z vas bude stastna rodinka. No naivna si

autor
22. sep 2021

@vamajka prečo by som mala byt naivná? Len som pridala diskusiu a opýtala som sa niečo čo mi nie je jasne. To je naivita? Ak máš so sebou nejaký problém rieš si ho a nepraj druhým zlo. Karma existuje 🙂 drž sa

miadi
22. sep 2021

Ale Ved
@vamajka ti nepraje nic zle. Len ironicky zhodnotila vasu situaciu, Proste len reakcia na to co si opisala.

janai1
22. sep 2021

Áno, karma existuje... A ver tomu ze sa ti to riadne vráti 😉 "kamarát" vie ze plánuješ dieťa? Ak sa zadarilo, to sa zrazu vráti na Slovensku?

autor
22. sep 2021

@miadi prišlo mi to od nej blbe…

@janai1 On by bol naozaj veľmi rad. Ak by sa zadarilo, išla by som ja za nim

miadi
23. sep 2021

Uz si tam snim zila? Nie je to uplne jednoduche byt tehotna a mat dieta v zahranici ( pokial to nie je len v Cechach) bez nejakej istoty, ktoru v kamaratovi nemusis mat na tolko ako si myslis. Mat dieta nie je len krasne a radostne. Je v tom aj vela stresu pre novych rodicov. ( je to jeden z najvacsich stres faktorou popri stahovani smrti atd) vies ake tam on mà zazemie? Byvanie vhodne pre rodinu ? Alebo len single osobu? On bude mat tiez stres uzivit teba a babo., rok ste rozideny z nejakeho dovodu a ten tam stale bude .? Vela muzov sa “ tesi” na babatko a ked je na svete sa mu nevie nechce venovat..( uz chapes ten ironicky koment o stastnej rodinke? Kiez by to bolo tak jednoduche ako si predstavujes)

domak2
23. sep 2021

Ono tesit sa na "malinke" je krásne, len ono bude dosť rýchlo "velinke" a už nie tak "zlatunke" ale stále vaše, skôr na to sa treba pripraviť.

marca12
23. sep 2021

Ty vole a potom,ze je plny kon nestastnych mamiciek. Tak potom s deckom by nebol problem ist za nim,ale ked ste boli bez dietata to bol taky problem az ste sa museli rozist. Ty este horko zaplaces.

sense
23. sep 2021

Nie uhniezdovanie 2-3dni po styku mozne nie je...a takisto ak si nemala ovulaciu potvrdenu lekarom al mer.baz teploty tak tiez nemusela byt prave v nedelu. A ak ti ovulaciu ukazala aplikacia v mobile tak to nemudi znamenat ze aj naozaj bola kedze ta tvoje telo nepozna, a to pichanie v bruchu zalezi kde by mohla byt aj ovulacia... ak ti to nie je jasne ujo google ti to vysvetli za par minut....

janai1
23. sep 2021

Takže ste sa rozišli kvôli tomu, že odišiel do zahraničia... Po roku sa spolu vyspali ako kamaráti a chcete dieťa... Tak prečo ste sa rozchadzali? To si s ním nemohla ísť rovno do zahraničia? Ale pôjdeš tam za ním ako tehotná?

xena0
23. sep 2021

Ženy 🙄 ste hrozne.... Ona sa opýtala na niečo iné, nie nato aby ste hodnotili jej situáciu. Čítajte s porozumením.

miadi
23. sep 2021

@xena0 Odkedy je toto kristalova gula ktora odpoveda len na otazku ? 🤣 ak by islo o fakty tie sa daju najst aj na google. A bez zbytocnych nazorou na situaciu. 😜

autor
23. sep 2021

@xena0 Dakujem. Žiaľ, vidím, že málokto tu reaguje normálne. Skôr samé odsudzovacky a reči typu: že horko zaplacem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre