Ahojte,nemala niektora z vas meskajuci menzes pocas uzivania duphastonu?Poslednu tabletku som zobrala v piatok a v pondelok sa mal dostavit menzes.Dnes je uz streda a stale nic.Mam trochu vacsie prsia a k veceru ma trosku picha v bruchu.Bola by som velmi rada,ak by to bolo tehotenstvo,no nechcem predbiehat.
ahoj barunka.. ak je duphaston antikoncepcia... taaaaaaak.... mam dva a pol rocneho synceka samuska a je vysledkom kombinacie diane a antibiotík :D ;)
takze drzim palce ;)
Ahojky, ja som minuly mesiac, začala užívať duphaston a menzes mi prišla na štvrty deň od užitia poslednej tabletky 🙂 Ale je to individualne u niekoho to môže trvať aj dlhšie... A už si testíkovala? A kolky DC si začala užívať duphaston? Užívala si ho viac, ako 10 dní? Napíš mi IP 😉
ahoj barunka. ja som brala duphaston od 15 do 24 DC a raz sa mi stalo, ze ms prisla az o 9 dni na 34 den. ono je to individualne. drzim palce, aby si bola tehu. 🙂
ah oj barunka aj ja mam taky problem brala som duphaston 15 dna 10 dny a medzes som eštie niedostala meška my 17 dni čo to može byt velmy by som bola rada keby som bola tehotna no nieviem a ty si jak dopadla odpiš čakam dik
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
po vysadení môžeš čakať menzes od 3 do cca 10 dní, takže ešte môže prísť ak nie tak testuj 😉 🙂