Znamená bolesť v podbrušku uhniezďovanie?

jasminavanesa2022
29. aug 2023

Ahojte, zajtra to je týždeň čo som podstúpila insemináciu, a dnes ráno som mala silnú bolesť v pravej časti vaječníka. Môže to byť uhniezdovanie? Alebo čo to môže byť. Ďakujem vopred za odpovede😊

bm_
30. aug 2023

@jasminavanesa2022 no mozne je hocico, ale skor by som povedala ze ta boli vajecnik z ktoreho si mala ovulaciu. Zlte teliesko moze takto na vrchole tvordby progesteronu pobolievat. Vies odkial si mala ovu?

jasminavanesa2022
autor
30. aug 2023

Menštruáciu som mala 9.8.2023 a na inseminaciu som bola presne na plodné dní. Takže 22.8. Mi pichol injekciu GONASI KIT. A 23.8. mi robil tu inseminaciu. Takže plodné dní by to nemali byt.

bm_
31. aug 2023

@jasminavanesa2022 ja netvrdim ze to je ovulacia, ale po ovulacii a hlavne ked si pichala gonasi moze aj ten vajecnik boliet, lebo na nom ostane zlte teliesko-cysta ktora vytvara progesteron (progesteron je na vrchole 7 dni po ovulacii a ak nenastane uhniezdenie zacne klesat) a ona vie mat aj 3-4 cm. Aspon mne ho tak namerali. Ja som ti skor pisala ze ak si mala ovulaciu z toho praveho vajecnika tam ostal prasknuty folikul=zlte teliesko a ten moze boliet. Ja som citila bolesti z uhniezdovania az na nejaky 10-12 ty den, ked sa uz embryo uhniwzdovalo hlbsie. Ale kazdy to moze mat inak. Teoreticky 7 dni po ovulacii ak ide vsetko hned sa ti uz moze aj uhniezdovat. Ale v tvojom pripade to mozu byt aj lieky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre