Zmiznutie ľudského choriového gonadotropínu z tela

denidia
7. mar 2013

Ahojte, mala som spontanny potrat v 10tt a po niekolkych tyzdnoch som si robila tri testy a vsetky vysli pozitivne, iba druha ciarka bola slaba. Znamena to ze som znovu tehu? A ako dlho trva zmiznutie Hcg v tele? Vopred dakujem (poznamka: beriem HAK)

zuzana2000
7. mar 2013

Na spontanny potrat potrebuješ lekára, ktorý ti to HCG má kontrolovať v pravidelných týždenných inervaloch až pokial nebude na nule. Aspoň mne to tak môj gynekolog kontroloval...chodila som k nemu dva krát týždenne tri týždne.

denidia
autor
7. mar 2013

no tomu mojmu to je bohuzial jedno, premyslam o zmene gynekologa... a kolko cca tyzdnov to trvalo kym to uplne zmizlo? som dost vo velkom strese, ani nemam priznaky ze by som bola znovu tehu .

tatinka
7. mar 2013

@denidia ahoj mne to klesalo z vyse 500 hcg na cca 16 alebo 14 hcg asi 2-3 tyzdne a potom uz ma dr nekontoloval ,,potom to uz pomalicky zliezlo na nulu aj bez kontroly

denidia
autor
7. mar 2013

ok, velmi pekne dakujem 🙂

ludmilaka
7. mar 2013

@denidia Ahojko, vždy to závisí od týždňa v ktorom žena príde o bábo ☹ a navyše HCG je u každého iné. Ale ja som prišla o bábo približne tak ako ty a testy som mala pozitívne dlho, špeciálne jeden- Pepino a stále som behala za doktorom, tak sme skúsili iný a ten bol negat. 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre