Zmiznutie druhej čiarky na teste

6. nov 2021

Dobrý deň, predvčerom som sa tu pýtala, či je toptest spoľahlivý, takže dnes, v deň mesiania ms som si ho robila, hneď po tom ako sa napil asi za 15 sekúnd ukázal slabú druhu čiarku a asi po ďalších 30 sekundách zmizla. Stretli ste sa s tým? Co si o tom myslite ?

miskamicha
6. nov 2021

Neviem ake dlhe mas cykly a ci pravidelne... kup si mamatest. Podla mna to bol iba kanalik. Ak si viac ako 14 dni po ovulacii tak tehotna nebudes. Držim silno palce!

autor
6. nov 2021

@miskamicha ved to ze nemám pravidelný cyklus, len mam ísť na nejaké vyšetrenia, tak chcem vedieť či som, alebo niesom tehotná, keďže sme si tento mesiac nedávali pozor. Aby mi nenasadili nejaké lieky alebo niečo, čo nesmiem.

zuzkacik4
6. nov 2021

Kazdy test ma 2 ciarky, niektore to maju tak, ze kym prejde cez cely test farbivo, tak sa na chvilu zobrazia obe a potom uz je to o tom, ci si tehu a ta ciarka tam zostane alebo tehu nie si a ciarka zmizne (teda zvyraznila sa len na chvilu tym farbivom)... preto test treba pozriet az po trochu dlhsej chvilke ako je 15sec...

autor
6. nov 2021

@zuzkacik4 píšem že to bolo 15 sekúnd po tom, ako sa napil, nie hneď ako som ho ocikala, on sa napil, bola tam 1 čiarka asi za 15 sekúnd boli 2 a potom zmizla

zuzkacik4
6. nov 2021

Ok, aj tak si myslim, ze iba farbivo zvyraznilo ciarku..ak by si bola tehu, urcite by nezmizla..

autor
6. nov 2021

@zuzkacik4 pri prvom mi ukázalo 2 čiarky až 8 dní po meškani ms, nakoľko mam naozaj cyklus halabala. Ale asi máš pravdu, možno skúsim ešte jeden kúpiť inej značky aby som mala istotu. Ďakujem.

zuzkacik4
6. nov 2021

Ved to je v poriadku, mohlo ti ukazat az 8 dni po meskani MS, mala si posunutu ovulaciu, ale predpokladam, ze ciarka ti nezmizla ako pri tomto, ci? V kazdom pripade drzim palce, nech je tak, ako si prajes 🍀

autor
6. nov 2021

@zuzkacik4 nie nezmizla, toto sa mi stalo prvý krát. Ďakujem veľmi pekne 🙂

miskamicha
6. nov 2021

Neostava ti nic ine len pockat 🙂 pri nepravidlenom cykle to uz je zial takto. Kup inu znacku a skus o 3 dni 🙂 drzim.palce. pri vysetreni to spomen a ked bude test negat aj po 10 dnoch tak mozes si tie lieky nasadit ak predpisu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre