Zmiešané pocity z meškajúcej menštruácie

11. nov 2024

Som zena pred 40tkou, 2velke dcery, rozbehnuta kariera a 5dni mi meska menzes🙈nejdem sa testovat, ja to radsej asi ani nechcem vediet. Mam zmiesane pocity😕zazili ste to niektora? Podbrusko boli, uz aj prsia. Menzes mi nezvykne meskat, praveze prichadza skor. Prerusovany styk praktizujeme cele 15r manzelstvo🙈

januska12323
11. nov 2024

Nuž bez testu nič nebudeš vedieť.

zuzana9393
11. nov 2024

Ani to nechceš radšej vedieť? Akože počkáš 9 mes co to spraví? Možno sú to úplne zbytočne stresy.

janickacrazy
11. nov 2024

5 dní nie je tak veľa, nechápem prečo nechceš testovať, ja by som bola zvedavá teda, možno to vôbec nie je tehotenstvo, sú rôzne príčiny

janetinka27
11. nov 2024

Ahoj, vo veku pred 40 to nemusi byt len tehotenstvo. Nemladneme 🙂

sisska96
11. nov 2024

No prerušovaný styk nie je ochrana. Ale už máš svoj vek, môže začínať aj prechod. A keby nechceš dieťa už, môžeš ísť na potrat a rovno na sterilizáciu

evkamotka
11. nov 2024

Uplne bez srandy, ked uz fakt nechcete deti, nech ide muz na vazektomiu a mate klud. Načo taketo stresy v 40ke

autor
11. nov 2024

@janetinka27 dufam😁

autor
11. nov 2024

@sisska96 to nieeee❤️

autor
11. nov 2024

@evkamotka nie sme my za taketo zasahy.. 🙂

glade22
12. nov 2024

Urob si test!
Ja som tento rok mala 40 a práveže má taká túžba po dieťatku chytila! Taký ten pocit, že "to naozaj už nikdy nezazijem?"
Ber, čo ti život ponúka....Áno, niekedy nám to úplne obráti život na ruby, ale my nevidíme, že možno presne toto sme potrebovali. Prajem veľa síl!

margotka17
12. nov 2024

Nerieš, ber to tak, ako to je. A keby si aj bola tehotná, určite si drobca všetci krásne užijete. Niektoré ženy sú v 40- také ešte len prvorodičky.

autor
14. nov 2024

@glade22 susedia maju babo, stale hovorim, ze by som este raz brala🙉take ozivenie.. ale ked uz k tomu prislo, mam zmiesane pocity..

autor
14. nov 2024

@margotka17 mala som 2tazke tehotenstva, rizika predcas.porodov. este by som babo, syna, brala, ale uz to nechcem zazivat😩

autor
14. nov 2024

Test je negativny, ms stale neprisla🙄😞

autor
14. nov 2024

@glade22 a dakujem za milu, povzbudivu odpoved❤️

ahojka5
18. nov 2024

Ahoj tak ako si dopadla? 🙂

autor
18. nov 2024

@ahojka5 menzes dosiel po tyzdni meskania.bol slaby a trval len 3dni. Zvlastne. Mozno ozaj idem do prechodu😃

ahojka5
18. nov 2024

😁 každopádne som rada, že ti opadol stres ♥️

janickacrazy
18. nov 2024

Ešte sa neteš, moja kamarátka mala také menštruácie slabé dve po sebe a bola už tehotná. Ale tak keď ti test vyšiel negatívne, tak hádam to tehu nebude.

autor
18. nov 2024

@janickacrazy este mam doma 1. Mozem skontrolovat🤣ale nemam ziadne priznaky😉

autor
18. nov 2024

@ahojka5 ❤️

sisska96
18. nov 2024

Keby si bola tehotná, už by si mala mať riadne 2 čiarky. To už bude s vekom, čo už nikto nemladne :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre