Som zena pred 40tkou, 2velke dcery, rozbehnuta kariera a 5dni mi meska menzes🙈nejdem sa testovat, ja to radsej asi ani nechcem vediet. Mam zmiesane pocity😕zazili ste to niektora? Podbrusko boli, uz aj prsia. Menzes mi nezvykne meskat, praveze prichadza skor. Prerusovany styk praktizujeme cele 15r manzelstvo🙈
Ani to nechceš radšej vedieť? Akože počkáš 9 mes co to spraví? Možno sú to úplne zbytočne stresy.
5 dní nie je tak veľa, nechápem prečo nechceš testovať, ja by som bola zvedavá teda, možno to vôbec nie je tehotenstvo, sú rôzne príčiny
Ahoj, vo veku pred 40 to nemusi byt len tehotenstvo. Nemladneme 🙂
No prerušovaný styk nie je ochrana. Ale už máš svoj vek, môže začínať aj prechod. A keby nechceš dieťa už, môžeš ísť na potrat a rovno na sterilizáciu
Uplne bez srandy, ked uz fakt nechcete deti, nech ide muz na vazektomiu a mate klud. Načo taketo stresy v 40ke
@janetinka27 dufam😁
@sisska96 to nieeee❤️
@evkamotka nie sme my za taketo zasahy.. 🙂
Urob si test!
Ja som tento rok mala 40 a práveže má taká túžba po dieťatku chytila! Taký ten pocit, že "to naozaj už nikdy nezazijem?"
Ber, čo ti život ponúka....Áno, niekedy nám to úplne obráti život na ruby, ale my nevidíme, že možno presne toto sme potrebovali. Prajem veľa síl!
Nerieš, ber to tak, ako to je. A keby si aj bola tehotná, určite si drobca všetci krásne užijete. Niektoré ženy sú v 40- také ešte len prvorodičky.
@glade22 susedia maju babo, stale hovorim, ze by som este raz brala🙉take ozivenie.. ale ked uz k tomu prislo, mam zmiesane pocity..
@margotka17 mala som 2tazke tehotenstva, rizika predcas.porodov. este by som babo, syna, brala, ale uz to nechcem zazivat😩
Test je negativny, ms stale neprisla🙄😞
@glade22 a dakujem za milu, povzbudivu odpoved❤️
Ahoj tak ako si dopadla? 🙂
@ahojka5 menzes dosiel po tyzdni meskania.bol slaby a trval len 3dni. Zvlastne. Mozno ozaj idem do prechodu😃
😁 každopádne som rada, že ti opadol stres ♥️
Ešte sa neteš, moja kamarátka mala také menštruácie slabé dve po sebe a bola už tehotná. Ale tak keď ti test vyšiel negatívne, tak hádam to tehu nebude.
@janickacrazy este mam doma 1. Mozem skontrolovat🤣ale nemam ziadne priznaky😉
@ahojka5 ❤️
Keby si bola tehotná, už by si mala mať riadne 2 čiarky. To už bude s vekom, čo už nikto nemladne :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nuž bez testu nič nebudeš vedieť.