mamicky, idem sa k vam skor vyrozpravat, ako pre rady. za posledne dni som toho precitala na webe toho tolko, ako pocas mojho prveho tehotenstva dokopy 😀 s manzelom sme mali pred tyzdnom nechraneny styk, a uz 2 dni potom, som sa zacala citit divne. Najprv som to pripisovala vinku, co som den predtym vypila, ale ten pocit neodisiel. Tak neviem, ci mozem z vina triezviet tyzden 😉 mam tie klasicke zavraty, taky ten neprijemny makky pocit, az nutkanie na zvracanie, ale nie iba rano, pocas celeho dna! vkuse som smadna a tym padom som aj nonstop na wc, na malej... a to jedlo, ktore som zjedla za posledne dni, tak to by mi niekedy stacilo na tyzden asi. Ved to je aj vidno, mam brucho nafuktnute, ako pri dcerke v 4 mesiaci 😠 okrem toho, az dodnes som mala bolesti v podbrusku, pichanie v bokoch, akoby mi niekto tahal kazdy bok inym smerom. Tazko sa mi to porovnava, ale to bolo v prvom tehotenstve, to bol presny opak. ze som tehotna, som zistila z v 2. mesiaci! Priznaky ako take by sa dali nazvat aj ,,tehotenskymi,, lenze na druhej strane viem, ze je to velmi skoro, aby som ich mala. Test som si nerobila, o nejakych 10 dni by som mala dostat menstruaciu, tak dovtedy este budem cakat, ci ju dostanem vobec. Na strane druhej, najradsej by som letela do lekarne, ale mam aj strach, ze bude negativny a budem sklamana. Babatku by som sa velmi potesila! Tak len tolko, aspon trosku mi odlahlo po napisani prispevku 😉
@rybicka133
@dity13 Ja som mala" tehu " príznaky minulý mesiac a bolo mi smutno keď mrcha prišla....... 😒
poznám aj ten pocit....ja som 2.1.15 prišla o bábo v 7tt, takže tiež dúfam, že nepríde....nhooo len čakať ostáva, budúci týždeň budem múdrejšia.
viem, že u každej je to iné, ale 2 dni "po" mi príde neuveriteľné.....Ja som do 6.týždňa nevedela, že som tehotná a to mi MS meškala už týždeň.
ahojte baby poradte berem INOFOLIC kazde rano, minuly tyzden som mala naznaky krvacania ale kedze mal prist priatel som sa napchavala citronami ( spinenie ustupilo a ziadne krvacanie nebolo ) ... cely vikend som mala styk kedze bol chlap doma konecne xixi , citrony som prestala jest piatok max som zjedla polku s jedneho ... do dneska sa mrcha nedostavila ... je mi divne boli ma jazva po CS a natiahlo ma s kavy a divne pocity v bruchu ...
neviem ci chcem byt len tehotna a moja psychyka sa hra so mnou alebo som .... test mi este neukaze nic asika ze ??
dakujem vopred za nazory 😅
Ahoj baby, som tu nová ale ak by ste mali nejaké skúsenosti s mojou situáciou bola by som rada ak by ste mi odpovedali;) S priateľom máme nechránený, nie že by sme sa snažili o bábenko, skôr sme sa prestali snažiť ho nemať. 😉
Niekedy mi mrcha meškala max 2dni, teraz mi meškala týždeň a ani sa nedostavila, len hnedé špinenie a také akoby pichanie v maternici... To pretrváva aj keď špinenie už prestalo po 6 dňoch... Raz za deň ma tak pichne. Máte nejaké skúsenosti? A viem že si mám urobiť test, ale niekto kto ho robí po xtý raz ma snáď pochopí... Pozdravujem vás a verím že sa vám to podarí, ako možno raz aj mne 😊
@vejooonka ak ti už toľko dní mešká, kľudne si ho sprav, už to bude buď alebo 🙂 úplne ťa chápem, mne to meškalo 7 dní a stále som si nepripúšťala, že je to tehu a bála som sa testovať, ale potom už mi to nedalo, lebo žiť v neistote dokedy...kým mi to bude meškať 2 týždne?...to už by som si myslela, že mám minimálne rakovinu, ako sa poznám... 😀
@vejooonka no niektoré baby písali, že mali špinenie...vraj je to v tehotenstve celkom bežné...ja som nič nemala, len asi 6ty deň meškania som si na papieri na WC našla slabulilinký ružový fliačik - myslela som si, že sa rozbieha mrcha.
ďakujem, pocity už sú fajn, prvé tri mesiace boli zväčša žalúdačné utrpenie.
@poohie tak dnes som ocakavala menstruaciu, ale zatial nikde nic. zrana som mala dost bolesti, sice trosku ine ako pri ms, a uz uz som si bola ista, ze je to tu, ale este cakam... tie ,,priznaky,, nepresli, skor sa k nim pridali dalsie veci, ako opuchnute prsia, aj ma bolia, jeden den viac, iny menej, vcera ma tak silno pichlo parkrat nalavo v podbrusku, ze som skoro skrikla ☹ teraz si este hovorim, ze ked som uz vydrzala tolko dni, tak este nejake 1-2 vydrzim, kym skusim znovu test, ak teda nepride menstruacia. snazim sa pocas dna stale niecim zamestnavat, preto som tu ani nic nenapisala, aby som nemyslela vkuse len na tuto temu 🙂 ale urcite dam vediet, ako to napokon dopadne! dakujem za zaujem 😉
@poohie bohuzial, dnes mi tiez vysiel test negativny. hoci zo zaciatku sa mi zdalo, ze tam nejaka slaba ciarka je, nakoniec to bol asi iba tien.. 😒 ale menstruaciu aj tak nemam, iba to tocenie v hlave, a sem tam ma silno pichne v podbrusku. tak ja uz neviem, co dalej. este tomu dam par dni, ci naaahodou nedostanem ms, a ak nie, tak pojdem ku lekarke, a dufam, ze to nebude nic zle ☹
Takze baby stale neviem na com.som ...dostala som.inekciu vyvolavacku ms nikde robili sa mi sona nic a aj tehu testy nic ...dnes mi zobrala krv zajtra budu vysledky ... brali mi krv na tehu a na prechod baby mam 30 a ist do prechodu ?? Zas nebudem spat horsie je to ze mi je divne mam.boleati v podbrusi a som cela vysipana ....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dity13 nie si sama, ktorá máva takéto pocity, neboj všetko bude tak ako si praješ či už teraz , alebo v blízkej budúcnosti.