Zmenil sa vám negatívny test časom na pozitívny? Napr po 5min bol negatívny a neskôr na tom teste sa objavila jasná ružová čiarka?
Nemá sa odčítať po limite to mi je jasné. Skôr ma zaujímajú reálne skúsenosti či sa to niekomu stalo a bolo to tehotenstvo alebo sa len "zmenil výsledok"
Stalo sa mi to a bola som tehotná. Ale stalo sa mi, že na teste bola hneď čiarka a tehotná som nebola. Čas ukáže...
Ano stalo sa mi to...test v limite negativny a za dalsich 10 minut ruzova viarka...uz ma ta ciarka 8 rokov
Stalo. Negativny z test (v case meskajucej menstruacii cca 1-2ni) po limite som hodila do kosa. Pocas dna som nieco isla vyhodit a padli mi oci na test - bola na nom slaba ciarka. O 3dni som skusila znovu a ciarka silnela. Teraz ciarka spi vonku v kociku 🙂
@julia2002 pár dní po KET. Áno, ďalší deň už bola slabá čiarka v limite.
Ja mám taktiež skúsenosť s vyhodeným negatívnym testom, no potom som mala taký zvláštny pocit tak som sa naň išla pozrieť do koša a tam slabulinká čiarka. Myslela som, že to je kanálik, ale čiarka o pár dní zosilnela.
Ja mám opačnú skúsenosť toto sa mi zjavilo tak cca do 30 minút a nebola som tehotná. Inak najsilnejšia druha čiarka, akú som kedy na teste mala..vždy boli len snehobiele.. (snažíme sa už takmer 1,5 roka o prvé babo) tak za mňa po limite neodcitavat z testov..
po dllllhom čase som si robila test a opäť sklamanie.
No ja som si test robila a kým som docikala a umyla si ruky tak som pozrela a negatívny….. tak som ho len odložila lebo sme sa monahlali preč… na druhy deň ráno som Jo išla zobrat a zahodiť a už tam bola aj druhá čiarka… taký “duch” na druhy deň som si kúpila clearblue test a vyšli už dve čiarky jasné… a to podotýkam vtedy som bola cca 3skoro 4tt.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pravdepodobne sa ti len po uschnutí testu zvýraznil kanálik. Preto sa má odčítať čo najskôr.
Tiež som pár krát niečo na teste po limite videla, ale nikdy to nebolo tehotenstvo. Keď som tehotná bola, šlabikár čiarka sa ukázala takmer okamžite a po uschnutí trošku zbledla.