Zmätok v testoch

stela567
20. aug 2024

Baby som zmätená. S mužom fungujeme na prerusovanom sexe a teraz aj pharmatex. Dnes je 31DC a som len zo srandy ze spravím si test.

O 14h digitalny clear blue mi ukázal 1-2 skoro som odpadla, v zápätí som si spravila 10rkovy test paličku negativny, o hodinu ďalšiu paličku negativny.
Ale nedalo mi to a teraz som si znovu spravila digi a ukázal mínus a skúsila som aj paličku 10 a tiež čistý. Tak ako nechápem...minulý rok som mala cystu ale neviem ci to s tým môže mať suvis

olivia_c
20. aug 2024

@stela567 sprav si ten test zajtra o tej 14h zhruba, ja som mala slabu ciarku 9 dpo vecer, a rano nasledujuci den takmer ziadnu ciarku, vecer tam zas bola a ako testy silneli, tak rano vzdy slabsie ciarky ako vecer.

lucinkaaaa109
20. aug 2024

@stela567 teraz sú tie digi skoro všetky vadné, ja som robila 3 všetky mi ukázali 1-2 išla som na krv a krv čistá žiadne hcg, aj všetky iné testy negativne len clear blue Digital pozitívne.

stela567
autor
20. aug 2024

@lucinkaaaa109 to bolo teraz niekedy? Lebo nechápem ako v rozostupe 4-5hod by už bol negativny.

zuzi0911
20. aug 2024

Áno digi začína toto robiť..logicky nemôže byť paličkovanej test nrgativny ak je to 10 a digi pozitívny keď je to 25-ka citlivosť

martinaju
20. aug 2024

@zuzi0911 ono ide aj o koncentraciu mocu a teda preto je idealne si robit test rano po zobudenu kedze v noci nepije clovek tolko co cez den a nechodu kazdu hodinu na wc.

stela567
autor
20. aug 2024

@zuzi0911 ved to mi nešlo do hlavy ale sestra ze digi je najpresnejši ze zachytáva aj skor

dota6
20. aug 2024

Ahoj, ja som toro riešila začiatkom augusta. Mala som clear blue pozitívny pri meškaní 10 dní. Ukazovalo 1-2, no pociťovala som isté pochybnosti. Potom som si kúpila aj ďalšie testy a všetko negatívne. Krv negatívna. Zrejme sú nejak chybné.

zuzi0911
20. aug 2024

@stela567 posledne týždne je veru veľa vadnych tých digi ...boli najpresnejšie,ale teda neviem co pokazili no zle ukazujú

bubuku
20. aug 2024

@stela567 presne to iste teraz riesim ja….som uplne na prášky….vsetky 10kove testy mam negativne, iba digitalny Clearblue mi vysiel pozitivny vcera vecer….

stela567
autor
21. aug 2024

Baby ja dnes ráno, ranný moc. A teraz mi Clearblue ukázal - a z toho istého mocu som spravila aj paličku a tiež negativny. Tak nechápem ako ten jeden mohol byť pozitivny.

CB sú tuším 25tky a paličky 10tky a tie sú snehobiele.

martinaju
21. aug 2024

@stela567 za mna je spolahlivejsi digitalny. Takze bud pockat alebo ist na krv.

martinaju
21. aug 2024

@stela567 ale mne napr. Ukazal digitalny a dr.max nie a bolo to biochemicke aj krv bola pozitivna. Bolo to pri ivf a robila som asi 4 znacky testu. Vsetky pozitivne okrem dr.max. Ale digitalny mi ukazovala 1-2 ked mal ukazuvat 2-3. Co nemusi byt tvoj problem a moze to byt ok. Ja len teda ze sa to stat moze. Odvtedy som dr.max testy nekupovala a kupovala som len womensecret, mamatest, clearblue - za mna su najspolshlivejsie.

stela567
autor
21. aug 2024

@martinaju ja som dnes aj včera skúsila palickovy aj mama test, rapid clear, aj drmax. Za mňa je digi nespolahlivy. A ako by bolo možné že dnes ráno je digi -?

stela567
autor
21. aug 2024

@martinaju a palickove sú tiež negativne

bubuku
21. aug 2024

Takze vcera som mala Clearblue pozitivny (1-2) a dnes hcg 2,4 IU/l… takze myslim, ze su nespolahlive momentalne 😔

stela567
autor
21. aug 2024

@bubuku ja som si ešte teraz robila tyčinkový mamatest a snehobiely

lucinkaaaa109
21. aug 2024

@stela567 minulý piatok. Ale čo čítam tak celý júl august baby píšu na všetkých možných fórach že digi začal byť falosne pozitivny.

okm221
22. aug 2024

Ano baby tie clearblue digi boli najspolahlivejsie... A teraz samé falošné 1-2... Mate skúsenosť s digi dr max test? Videla som ze existujú, či sú dobré tak ako kedysi boli clearblue

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre