Baby som zmätená. S mužom fungujeme na prerusovanom sexe a teraz aj pharmatex. Dnes je 31DC a som len zo srandy ze spravím si test.
O 14h digitalny clear blue mi ukázal 1-2 skoro som odpadla, v zápätí som si spravila 10rkovy test paličku negativny, o hodinu ďalšiu paličku negativny.
Ale nedalo mi to a teraz som si znovu spravila digi a ukázal mínus a skúsila som aj paličku 10 a tiež čistý. Tak ako nechápem...minulý rok som mala cystu ale neviem ci to s tým môže mať suvis
@stela567 teraz sú tie digi skoro všetky vadné, ja som robila 3 všetky mi ukázali 1-2 išla som na krv a krv čistá žiadne hcg, aj všetky iné testy negativne len clear blue Digital pozitívne.
@lucinkaaaa109 to bolo teraz niekedy? Lebo nechápem ako v rozostupe 4-5hod by už bol negativny.
Áno digi začína toto robiť..logicky nemôže byť paličkovanej test nrgativny ak je to 10 a digi pozitívny keď je to 25-ka citlivosť
Ahoj, ja som toro riešila začiatkom augusta. Mala som clear blue pozitívny pri meškaní 10 dní. Ukazovalo 1-2, no pociťovala som isté pochybnosti. Potom som si kúpila aj ďalšie testy a všetko negatívne. Krv negatívna. Zrejme sú nejak chybné.
Baby ja dnes ráno, ranný moc. A teraz mi Clearblue ukázal - a z toho istého mocu som spravila aj paličku a tiež negativny. Tak nechápem ako ten jeden mohol byť pozitivny.
CB sú tuším 25tky a paličky 10tky a tie sú snehobiele.
@stela567 ale mne napr. Ukazal digitalny a dr.max nie a bolo to biochemicke aj krv bola pozitivna. Bolo to pri ivf a robila som asi 4 znacky testu. Vsetky pozitivne okrem dr.max. Ale digitalny mi ukazovala 1-2 ked mal ukazuvat 2-3. Co nemusi byt tvoj problem a moze to byt ok. Ja len teda ze sa to stat moze. Odvtedy som dr.max testy nekupovala a kupovala som len womensecret, mamatest, clearblue - za mna su najspolshlivejsie.
Takze vcera som mala Clearblue pozitivny (1-2) a dnes hcg 2,4 IU/l… takze myslim, ze su nespolahlive momentalne 😔
@stela567 minulý piatok. Ale čo čítam tak celý júl august baby píšu na všetkých možných fórach že digi začal byť falosne pozitivny.
Ano baby tie clearblue digi boli najspolahlivejsie... A teraz samé falošné 1-2... Mate skúsenosť s digi dr max test? Videla som ze existujú, či sú dobré tak ako kedysi boli clearblue
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@stela567 sprav si ten test zajtra o tej 14h zhruba, ja som mala slabu ciarku 9 dpo vecer, a rano nasledujuci den takmer ziadnu ciarku, vecer tam zas bola a ako testy silneli, tak rano vzdy slabsie ciarky ako vecer.