Žltý výtok, ktorý po jednom dni zmizne

30. sep 2020

Ahojte baby prosím poraďte mi neviem o tom nikde nič nájsť na googli. Ms mi meška už 19 dni test pred týždňom negatívny test ale mám bolesti v podbrušku a žltý výtok ktorý mám tak jeden deň a potom zmizne a stále sa opakuje nič má nesvrbi nepali ani pri moceni. K doktorovi som objednaná ale až na 9.10. Ďakujem za odpovede

ikaros332
30. sep 2020

Žltý výtok je infekcia, svrbiet ta nemusí

autor
30. sep 2020

@ikaros332 je taky zltkasty zle som sa vyjadrila . Skôr je taký bielo žltý . A nemám ho vkuse napríklad včera som ho mala a dnes už nie

nela6
30. sep 2020

jednoducho mozna infekcia... doktor ti posle vzorku na kultivaciu... aj keby si bola. tehotena, stale. to. je prejav tej infekcie najskôr, urcite nie tehotenstva (samozrejme môžeš byt naraz tehotna a mat aj infekciu, ja mam teraz tak...)

autor
30. sep 2020

@nela6 dúfam že nič vážne . Už len tŕpnuť do toho 9.10 😫

autor
30. sep 2020

@nela6 a myslíš že to môže byt infekcia keď jeden deň ten výtok mám s druhý už deň už nie ?

nela6
30. sep 2020

nemam momentalne tazkosti, tak mi nenasadil liecbu, aby to neovplyvnilo plod v prvom trimestri... myslim, ze moze, ja mam tiez raz vytok biely, inokedy jemne do zlta, hore dole, pocitovo ziadne ťažkosti...

autor
30. sep 2020

@nela6 dobre ďakujem za skusenosti uvidím čo povie doktor

hygienka
30. sep 2020

ja mám taký výtok celé tehotenstvo, kultivácia je OK, žiadne liečba nebola potrebná. Sprav si test ešte raz 🙂

autor
30. sep 2020

@hygienka skúsim na budúci týždeň pred návštevou lekára mi kázala sestrička urobiť

autor
30. sep 2020

@hygienka ale ďakujem za tvoju skúsenosť pretože niekde čítam že je to príznak tehotenstva a niekde že to je pred ms normálny výtok lenže ja to už tak mám asi 3 týždne

hygienka
30. sep 2020

ja by som do 9 asi nevydržala :D ako mne vyšiel pozitívny test, ešte mi ani menštruácia nemeškala, a to niesom z tých čo si každý mesiac urobia 20 testov od ovulácie po termín menštruácie, ale bolo mi strašne zle, vracala som, tak som si spravila test či náhodou a boli tam // 🙂

autor
1. okt 2020

@hygienka test som si už robila . Ale sestrička mi povedala aby som si urobila ešte jeden lebo že sa stáva že niekomu ukáže neskôr čítala som že niekomu ukázalo až v 8tt dve čiarky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre