Zle urobený tehotenský test

13. júl 2021

Je možné, že zle urobený test ukáže 2 čiarky? Rano som si robila test, lebo mi MS meska 6 dni(u mna velmi bezne) a kedze moje akcne dieta musi byt neustale pri mne, aj na toalete, nie som si ista, ci sa mi nahodou nepodarilo namocit test nad tu rysku. Je mozne,ze preto su tam 2 ciarky?
Vdaka

snazilka_bio_mamka
13. júl 2021

fotka?

autor
13. júl 2021
martinka13
13. júl 2021

Pozitívny

nikusiak9
13. júl 2021

pozitivny test

autor
13. júl 2021

dakujem dievcata.. idem este do lekarne kupit dalsi, nech si to overim...,len som si myslela, ci za to nemoze maly.. toto je Murphyho zákon ako vysity.. ked sme sa snazili, tak nie a nie, aby tam tie dve čiarky boli a ked sme sa rozhodli, ze nam je vlastne super s jednym, kupili sme si psa, zacali riesit vlastny biznis a karieru, hned BUM 🤭😅

anjelicek26
13. júl 2021

Este je to slaba ciarka, nerob dalsi hned, ale az zajtra rano...ale je definitivne tam...

hennyinnsbruck
13. júl 2021

Je to tam😍

No ono je to casto tak,kamoska sa 6r snazili!!! Vysetrenia ok,prestala riesit a bum.maly mal 2 roky a naj je v oktobri bude druhe .“nehoda“ 😂😂

autor
13. júl 2021

@hennyinnsbruck Ozaj je toto ako naschval.. minuly tyzden sa nam podarilo predat kociarik aj vajicko, ktore sme si dlho nechavali pre druhe 🤭

jaskolka
13. júl 2021

Nie, aj keď namocis test nad rysku, nebude preto pozitívny. Ide len o to, aby nebol rozpity, ale keď tam to nie je tak to nezafarbi. Ú teba je jednoznačne pozitívny, lebo zachytil hcg, teda áno, si tehotná.

hennyinnsbruck
13. júl 2021

Juj🤣🤣🤣🤣

autor
14. júl 2021

je to tam 🤭🤣 Takze do buducna si zapamatam, ze ani ryska a ani premočeny test nema vplyv na testovanie 😅

anjelicek26
14. júl 2021

Gratulujem, o par mesiacov to bude doma este akcnejsie 😂

cervenaruza123
14. júl 2021

Ja som sa uz stretla s tym, ze ked bol test namoceny vyssie ako ma, tak bol falosne pozitivny, takze vzdy treba overit druhym testom, spravne robenym. Autorke srdecne gratulujem 🙂

autor
14. júl 2021

@anjelicek26
@cervenaruza123
dakujem dievcata.. no uz bude teda veselo 😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre