Zistila by gynekologička na preventívnej prehliadke tehotenstvo?

adria111
26. jan 2016

Ahojte, chcem sa spýtať či by gynekologička zistila na preventivke tehotenstvo? alebo by na to prišla až keď by som bola v neskoršom mesiaci? (5-6) Lebo som bola na prehliadke minulý týždeň a nič nevravela.
Beriem aj HAK ale nie som si istá ci som alebo nie som tehotná. 😒 A sú príznaky tehotenstva rovnaké pri brani HAK ako keď ju žena neberie?
Ďakujem za odpovede 😕

evittam
26. jan 2016

@adria111 Ak berieš HAK a bez prestávok alebo ak si nezabudla tabletku, tak pravdepodobnosť otehotnenia je myslím okolo 0,02%....Záleží kedy si mala pohlavný styk - ale ak si tehotná a gynekologička sa ti nedívala len do očí tak na to určite príde - ja som bola v 2-3 tt. a bolo to pekne vidno. Čo sa týka príznakov - neviem čo myslíš - ja som ani pri jednom tehu nemala žiadne príznaky až na únavu - myslím teda prvý trimester. 😉

8291
26. jan 2016

Pokial na preventivke robi aj vaginalne sono,tak určite by to zistila,

adria111
autor
26. jan 2016

@evittam beriem pravidelne +- 2-3hod. akurát piatok som zabudla a dala som si ju o 8mej večer a bežne ju beriem doobeda a styk som mala v nedeľu, ale to by som nejaké príznaky nemala tak rýchlo . príznaky myslím napr. nevoľnosti, vynechanie menzesu. ci vynechá alebo to antika ovplyvní a aj pri tehotenstve budem mat naďalej menzes. alebo aj keď si budem robiť test a budem brat HAK tak ci HAK neovplyvní výsledok testu.

evittam
26. jan 2016

@adria111 Ako som ti už napísala a aj @8291 ak ti robila sono tak by to zistila, a ak berieš HAK ako píšeš tak pochybujem ,že si tehotná aj keď všetko je možné...

adria111
autor
26. jan 2016

@evittam @8291 dobre ďakujem za odpovede 🙂

matja23
26. jan 2016

Ahoj ja som bola na preventuvke,robili mi aj sono a o dva tyzdne som zistila ze som tehotna v 6.tyzdni.doktor to nezistil.

lilka5566
26. jan 2016

ja si myslim ze zisti,ked som ja bola,strcila mi tam prst chytila za brucho a povedala ze som.bez sona.

cincila18
26. jan 2016

ale baby, vsak zalezi na tom, ze v ktorom tyzdni tt zena je... ak v nejakom 2-3, tak gynekolog a ani sono nema sancu nieco zistit... a tiez tehot. testy niektore ukazu az ovela neskor...

tamtamka26
26. jan 2016

Aj ked si si dala tbl v piatok neskor, to ti nemoze ovplyvnit ucinok HAK az tak, ze by si otehotnela.. To by si musela zabudnut tbl niekolko dni...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre