Ahojte, chcem sa spýtať či by gynekologička zistila na preventivke tehotenstvo? alebo by na to prišla až keď by som bola v neskoršom mesiaci? (5-6) Lebo som bola na prehliadke minulý týždeň a nič nevravela.
Beriem aj HAK ale nie som si istá ci som alebo nie som tehotná. 😒 A sú príznaky tehotenstva rovnaké pri brani HAK ako keď ju žena neberie?
Ďakujem za odpovede 😕
Pokial na preventivke robi aj vaginalne sono,tak určite by to zistila,
@evittam beriem pravidelne +- 2-3hod. akurát piatok som zabudla a dala som si ju o 8mej večer a bežne ju beriem doobeda a styk som mala v nedeľu, ale to by som nejaké príznaky nemala tak rýchlo . príznaky myslím napr. nevoľnosti, vynechanie menzesu. ci vynechá alebo to antika ovplyvní a aj pri tehotenstve budem mat naďalej menzes. alebo aj keď si budem robiť test a budem brat HAK tak ci HAK neovplyvní výsledok testu.
Ahoj ja som bola na preventuvke,robili mi aj sono a o dva tyzdne som zistila ze som tehotna v 6.tyzdni.doktor to nezistil.
ja si myslim ze zisti,ked som ja bola,strcila mi tam prst chytila za brucho a povedala ze som.bez sona.
ale baby, vsak zalezi na tom, ze v ktorom tyzdni tt zena je... ak v nejakom 2-3, tak gynekolog a ani sono nema sancu nieco zistit... a tiez tehot. testy niektore ukazu az ovela neskor...
Aj ked si si dala tbl v piatok neskor, to ti nemoze ovplyvnit ucinok HAK az tak, ze by si otehotnela.. To by si musela zabudnut tbl niekolko dni...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adria111 Ak berieš HAK a bez prestávok alebo ak si nezabudla tabletku, tak pravdepodobnosť otehotnenia je myslím okolo 0,02%....Záleží kedy si mala pohlavný styk - ale ak si tehotná a gynekologička sa ti nedívala len do očí tak na to určite príde - ja som bola v 2-3 tt. a bolo to pekne vidno. Čo sa týka príznakov - neviem čo myslíš - ja som ani pri jednom tehu nemala žiadne príznaky až na únavu - myslím teda prvý trimester. 😉