Ahojte,
Chcem sa len spýtať,
Bola som minulý týždeň na cytologii. Výsledky boli v poriadku (doktor len poslal sms),
Otázka znie, ak by som bola tehu, predpokladam, že doktor by to podľa toho vyšetrenia uz zistil. Ultrazvuk mi nerobil.. Len klasicku prehliadku.
Ďakujem
zalezi od skusenosti lekara a tiez od tyzdna tehu. kedysi sa sono nerobilo a dr,, tehu vedeli urcit, no nebolo to asi tak skoro, ako sa teraz chodi castokrat k dr.
@angie678 no...moj predosly dr si na ultrazvuku na preventivke nevšimol ani myom a polycysticke vajecniky, takze nikdy nevies 😄
Bez ultrazvuku moc nie
No ak lekár nerobí na preventívke sono vyšetrenie, už by nebol mojim lekárom... Asi toľko
Podľa mňa ak robí Sono podľa sliznice maternice kľudne môže ak je neprimerane vysoka
@marvin1234 nemala si mojho?? ten tiez nikdy nic.. vsetko v poriadku :D
@angie678 v prvych tyzdnoch skor nie, nezistil by to...
@simca06022011 no, ja som ho hneď po nej zmenila 😄 nový lekár si to všetko všimol hneď a z (podľa prvého dr) neplodnej ženy bola o mesiac a 10 tabletiek progesterónu neskôr žena tehotná 🤷😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa podľa základnej prehliadky v úplných začiatkoch ani nie. Veď ani podľa sona to nie je v prvých týždňoch jasné.