Zistia mi z krvi hneď na počkanie tehotenstvo?

momamo
23. sep 2014

Ahojte, uz 2 den mi meska MS. Snazime sa o druhe dietatko. Uz 4 dni mi 4 rozne znacky testov ukazuje pozitivny vysledok aj ked nie vzdy druha ciarka je uplne cervene. Dnes ma dost pobolieva podbrusko a zacala som mat po troske hnedy vytok miestami ruzovy ..Myslite ze by som mohla zavolat dnes svoju gynekologovi a poziadat o krv? Zaujimalo by ma ci mi hned dokaze z krvy potvrdit tehotenstvo? Dakujem za kazdu odpoved

sue
23. sep 2014

@momamo hneď nie, ráno ti vezme krv a do pár hodín je výsledok, nie je to na počkanie. Nie je ale dôvod čakať na potvrdenie dlhšie, kľudne choď, aj keď môj gyndoš vždy hovorí, že treba prísť až po týždni meškania MS - práve kvôli tomu, že veľa tehotenstiev s nie fyziologickým priebehom končí v tomto období, kedy žena ani nevie, resp. nemá potvrdené tehu...

magic08
23. sep 2014

Z krvi to dokaze urcite, ale neviem ci na pockanie, zalezi od laboratoria, kam lekar posiela vzorku. Standardne zvyknu byt vysledky do 24 hod. Ak ti testy ukszuju //, s velkou pravdepodobnostou tehotna budes. Spinenie moze a nemusi byt v poriadku. No na zaciatku tehotenstva to nedokazes ovplyvnit. Ale ved to isto sama vies 🙂 drzim palce

momamo
autor
23. sep 2014

@sue
@magic08 dakujem vam za odpoved .. Len som z toho celeho nesvoja. Nakolko pri prvej dcerke som asi v 10tt musela brat duphostan na udrzanie plodu, bojim sa podobnych veci teraz. Viem zena si povie, ved co ak to nevyslo tak vyjde potom neskor, ale mne je z toho nanic ..

momamo
autor
23. sep 2014

@magic08
@sue a nedokaze to zistit aj klasickym vesetrenim? Ved podla mna ak je zena tehotna, tak to dokaze zistit aj pri siznici? Ci ..Nechcem tam byt za trapku 😉

sue
23. sep 2014

@momamo takto krátko dokáže vidieť len dutinku alebo vysokú sliznicu, takže ti to nepotvrdí...

momamo
autor
23. sep 2014

@sue tak tam budem dnes aj zbytocne volat, uvidim ci toto spinenie znamena rozbiehajucu sa MS alebo nie.
Ale modelujem situaciu, MS dostanem a po skonceni skusim opät test a vyjde mi pozitivny, tak to uz asi radsej ist k dr, nie? .. Snad toto nebude moja situacia a spinenie znamena poriadne uhniezdenie sa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre