Zistí niečo lekár na vyšetrení?

22. jún 2022

Dobrý deň. Dr. ma objednala na vyšetrenie deň pred menštruáciou. My sa snažíme o dieťa a tak by ma zaujímalo, či zistí na tom vyšetrení ak by sa náhodou podarilo? Či by už videla známky niečo čo môže znamenať začínajúce tehotenstvo. Ďakujem 🙂

petamich
22. jún 2022

ak by si bola "standardna zena", ktora ovuluje v strede cyklu a teda pred menstruaciou uz by to bolo dva tyzdne od ovulacie, tak by teoreticky mohol vidiet aspon gestacny vak ale s velkou pravdepodobnostou to bude este skoro (naozaj zalezi od vela veci, kedy bola ovulacia, aky kvalitny ma pristroj) ale urcite to lekarovi spomen 🙂

lusyc
22. jún 2022

Nie, neuvidí nič, len vysokú sliznicu, ktorá sa buď odlupi alebo bude postieľka.

kliatana
22. jún 2022

tazko povedat ci sa niecoc ukaze alebo nie, ale skor si myslim ze by nebolo este vidiet.

xsuzannex
22. jún 2022

Nebude.. ja som takto bola na preventivke a nic nepovedal.. par dni na to som mala //..

jaskolka
22. jún 2022

Vysokú sliznicu maximálne.Môžeš mi povedať, že sa snažíte, ale pochybujem, že bude už dačo vidno.. Je to ešte veľmi skoro.

zanta3
22. jún 2022

@jaskolka asi tak nejak

nina004
22. jún 2022

Myslím ,že nič neuvidí, možno vysokú sliznicu ,ale tá môže a nemusí byť tehotenstvo. Bola som dva týždne po vynechaní ms a bol tam len pidi gestačný vak,ktorý musel dr hľadať.

kiki68
23. jún 2022

Zalezi ze kedy by sa podarilo, lebo to mozno cosi uvidi a mozno vobec nic

autor
28. jún 2022

Ovulácia prebehla tento víkend, 25.6-26.6 , aj sme sa posnažili. K lekárke idem 9.7 teda 14 dní po tom cca 🙂 Tak uvidíme

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre