Zistí gynekologička pred menzesom, či som tehotná?

leuska99
13. okt 2022

Dobrý večer zisti moja lekárka či som tehotná priblížne 6 dni pred ms prosím ?

michaela77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuska99
autor
13. okt 2022

@michaela77 ďakujem pekne 🙂

leuska99
autor
13. okt 2022

@michaela77 myslela osm si že je to skoro

michaela77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
13. okt 2022

zalezi kedy si mala styk- musela by vziat krv a z krvy -ak myslis ze ti to povie hned na klinike tak nie

petamich
13. okt 2022

ak ti nebude brat krv na HCG tak je mala pravdepodobnost, na ultrazvuku bude vidiet max. zvysenu sliznicu, co je normalne (aj) pred menstruaciou 🤷‍♀️ jedine, ze by ta ovulacia bola vyrazne posunuta, vtedy mozno uvidi gestacny vak (dutinku)

rachel36a
13. okt 2022

Tak skoro to moze zistit len z krvy...na sone este nebude nic...a kedze ti este ani nemeska, tak ti tu krv brat nebude....nema dovod..

dominika1922
13. okt 2022

@petamich myslíte že berú takto krv aj keď si žena myslí že už by mohla byť tehotná a požiada o odber ?

petamich
13. okt 2022

@dominika1922 obcas ak su na to objektivne priciny, ze napr. sa potrebuje tehotenstvo vylucit pred vecami typu MR, operacia...tak vtedy urcite, ci len tak na poziadanie to asi zalezi od lekara 🤷‍♀️

sono2
13. okt 2022

@dominika1922 keď si zaplati prečo nie

dada13288
13. okt 2022

@leuska99 ja som bola z hodou okolnosti (robil za mi hormonalny obraz) na sono. Tyzden pred menzesom. Bolo vidiet len, ze mam dobru vystielku. Skutocnosti uz sa asi tam bolo aj vajicko. Bola som podstate tyzden po oplodneni 🙂 o 3 tyzdne tam bolo babo s bijucim srdieckom

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre