Žiadne príznaky, negatívny test a meškajúci menzes

neyios
3. feb 2014

takze, som zvedava ci nikto mal nieco podobne ako ja, mala som sex na 19 den cyklu, na 25 den ma doobedu silno pichalo na pravej stane v podbrusku, ziaden hlien nic, takze ovulacia to urcite nebola, dnes su 3 dni - 31 den cyklu... co mi meska menstruacia, ziadne tehotenske priznaky, tehu test negativny bolest v podbrusku slaba, on and off..... uz tyzden, ziadne ine priznaky ze by som menstruaciu vobec mala dostat... otazka je mozem byt aj tak tehotna? alebo ma niekto podobnu skusenost a ako sa to skoncilo??

seemani
3. feb 2014

@neyios ahoj áno mám podobnú skúsenosť, mala som sex a potom som otehotnela.. a dopadlo to tak, že mám doma mesačného miláčika --...
božeeeeee čo téma to otázka: môžem byť tehotná...
ci boha, šak cho´dte k lekárovi, čo sme my Sibila spol.s.r.o.:??
Tak áno, si tehotná kupu jvýbavičku a hotovo !!!

anjelicek11
3. feb 2014

mozes byt tehotny, zopakuj test neskor, najlepsie rano a s vysokou citlivostou

seemani
3. feb 2014

6 mesačného.. 😀

neyios
autor
3. feb 2014

seemani, prepac ja som sa len normalne pytala ci niekto mal podobnu skusenost, nemusis byt hned ironicka, ja by som velmi chcela otehotniet, preto sa pytam ci niekto mal nieco podobne,..

sissy27
3. feb 2014

@neyios nič v zlom, ale ja sa pridávam k @seemani... trošku si prelistuj toto fórum a uvidíš, že takých tém ako si založila ty, je tu asi milión a to nepreháňam !!! pomaly každá druhá baba, čo mala sex, či už chránený alebo nechránený, tak sa pýta, či môže byť tehotná... preboha, ÁNO - pokiaľ máš aktívny sexuálny život, tak vždy tam tá možnosť otehotnenia je, a ani jedna z nás ti nevidí ani len do očí, nie ešte do maternice, tak ako to máme vedieť?? rozpis cyklu,ovulácie,výtokov, sexuálnych aktov, množstvo absorbovaného ejakulátu, postavenie slnka na oblohe a objem vody v Barentsovom mori - nečakaj, že keď toto zverejníš, tak to niekto bude prepočítavať...
a na záver dodám - ak nechceš sarkastickú odpoveď, tak nedávaj blbé otázky 😝 sorry, nechcem nikoho uraziť, viem že je tu mnoho báb, ktoré strašne chcú dieťa a nedarí sa, je tu kopec takých ktoré nechcú a aj tak sa stane, ale dievčatá naozaj vám tu nikto s istotou nepovie, čo sa odohráva vo vašom tele, aj keď poskytnete o sebe tak veľa údajov...

neyios
autor
3. feb 2014

ok, tak sorry ze som sa vobec pytala, keby sa to dalo zmazat tak to zmazem...

hanelka1
3. feb 2014

ano,mozes byt tehotna,ak neuzivas ziadnu antikoncepciu a mala si nechraneny pohl. styk. Otehotniet 19. den cyklu nie je nic vynimocne. ja som tak otehotnela 2 krat. raz na 22. den a raz asi na 25.den:)tak testuj!mozno sa zadarilo🙂

hviezdicka111
3. feb 2014

@neyios mozes, aj nemusis...mne vychadzali negativne testy az do 40dc....takze vsetko ukaze cas 🙂 drzim palce, nech to vyjde, ako si prajes..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre