takze, som zvedava ci nikto mal nieco podobne ako ja, mala som sex na 19 den cyklu, na 25 den ma doobedu silno pichalo na pravej stane v podbrusku, ziaden hlien nic, takze ovulacia to urcite nebola, dnes su 3 dni - 31 den cyklu... co mi meska menstruacia, ziadne tehotenske priznaky, tehu test negativny bolest v podbrusku slaba, on and off..... uz tyzden, ziadne ine priznaky ze by som menstruaciu vobec mala dostat... otazka je mozem byt aj tak tehotna? alebo ma niekto podobnu skusenost a ako sa to skoncilo??
mozes byt tehotny, zopakuj test neskor, najlepsie rano a s vysokou citlivostou
6 mesačného.. 😀
seemani, prepac ja som sa len normalne pytala ci niekto mal podobnu skusenost, nemusis byt hned ironicka, ja by som velmi chcela otehotniet, preto sa pytam ci niekto mal nieco podobne,..
@neyios nič v zlom, ale ja sa pridávam k @seemani... trošku si prelistuj toto fórum a uvidíš, že takých tém ako si založila ty, je tu asi milión a to nepreháňam !!! pomaly každá druhá baba, čo mala sex, či už chránený alebo nechránený, tak sa pýta, či môže byť tehotná... preboha, ÁNO - pokiaľ máš aktívny sexuálny život, tak vždy tam tá možnosť otehotnenia je, a ani jedna z nás ti nevidí ani len do očí, nie ešte do maternice, tak ako to máme vedieť?? rozpis cyklu,ovulácie,výtokov, sexuálnych aktov, množstvo absorbovaného ejakulátu, postavenie slnka na oblohe a objem vody v Barentsovom mori - nečakaj, že keď toto zverejníš, tak to niekto bude prepočítavať...
a na záver dodám - ak nechceš sarkastickú odpoveď, tak nedávaj blbé otázky 😝 sorry, nechcem nikoho uraziť, viem že je tu mnoho báb, ktoré strašne chcú dieťa a nedarí sa, je tu kopec takých ktoré nechcú a aj tak sa stane, ale dievčatá naozaj vám tu nikto s istotou nepovie, čo sa odohráva vo vašom tele, aj keď poskytnete o sebe tak veľa údajov...
ok, tak sorry ze som sa vobec pytala, keby sa to dalo zmazat tak to zmazem...
ano,mozes byt tehotna,ak neuzivas ziadnu antikoncepciu a mala si nechraneny pohl. styk. Otehotniet 19. den cyklu nie je nic vynimocne. ja som tak otehotnela 2 krat. raz na 22. den a raz asi na 25.den:)tak testuj!mozno sa zadarilo🙂
@neyios mozes, aj nemusis...mne vychadzali negativne testy az do 40dc....takze vsetko ukaze cas 🙂 drzim palce, nech to vyjde, ako si prajes..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@neyios ahoj áno mám podobnú skúsenosť, mala som sex a potom som otehotnela.. a dopadlo to tak, že mám doma mesačného miláčika --...
božeeeeee čo téma to otázka: môžem byť tehotná...
ci boha, šak cho´dte k lekárovi, čo sme my Sibila spol.s.r.o.:??
Tak áno, si tehotná kupu jvýbavičku a hotovo !!!